Photo challenge #muziek

Satur9 had weer een tof idee: een photo challenge. Dertig weken lang elke week een foto met een bepaald thema.

Het thema van deze week: muziek.

Valencia (denk ik)
Djembé in Senegal
Aan het Alhambra in Granada

Foto’s © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

26 gedachten over “Photo challenge #muziek”

    1. Neen, stond ooit wel op de planning maar is er terug afgeveegd nadat een vriendin er was geweest en zo’n tegenvallende reis had gehad. Wel in Guadeloupe en op de Dominicaanse Republiek geweest. Daar is muziek ook zo’n belangrijk onderdeel van het leven.

     Geliked door 1 persoon

 1. In Nederland komen we er een beetje bekaaid af met muziek op straat . Het komt meestal niet verder dan een draaiorgel of een slecht bespeelde accordeon Bij hoge uitzondering wel een iemand , of een bandje, die écht muziek maakt . De foto’s zijn duidelijk uit landen waar men meer buiten leeft én muziek maakt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind straatmuzikanten ook zo leuk! Als het nu in ons Belgenlandje is, of ergens op een tropisch eiland. Als ze me echt kunnen beroeren gaat er wel altijd een centje in de hoed. Tenminste als ze er niet echt om schooien, want daar kan ik dan weer niet goed tegen. Hadden dat eens voor in Kaapverdiê. Een vriendelijke gitarist aan het restaurantje waar we ons ontbijt kregen op een dagtrip. En toen hij rondging met zijn hoed, werd hij zo agressief omdat ik ” maar ” een muntstuk had gegeven. En toen had ik al spijt dat ik hem “dat ” nog had gegeven. Weg was het goeie vakantiegevoel.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: