1000 vragen aan jezelf #36


701. Hoe tevreden ben je met je lichaam?
Hm. Er zouden nog wat kilo’s af mogen.

702. Als je één muur in je huis een kleur zou geven, welke kies je dan?
Ik zou in onze slaapkamer de muur waar het bed tegen staat met het hoofdeinde wel eens willen behangen met een donker barok behang.

703. Wat voor leuks heb je gisteren gedaan?
Gisteren hadden we voor de tweede dag op rij een hele dag onze Kleine Man in huis. We zijn tussen de buien door even met hem naar de speeltuin geweest want de hele dag binnen zitten met zo’n beweeglijke kleuter is echt niks voor mij. We hebben samen nog pannenkoeken gemaakt (het deeg vloog in het rond toen hij met de mixer aan de gang was) en ik heb ajuinsoep gemaakt. Ik vond het wel passen bij dit str*ntweer.
De rest van de week rust ik uit!

704. Wat doe je als dingen je niet lukken?
Ik durf al eens te vloeken.

705. Wat is het engste wat je ooit hebt gedaan?
Mij overgeven aan de wetenschap. Controle nul en dat is heel eng.

706. Zijn mensen graag bij jou in de buurt?
Je zou het ze eens moeten vragen.

707. Waarvan spijbel je weleens?
Spijbelen is verleden tijd. In mijn hogeschoolperiode spijbelde ik vaak het eerste uur (nog niet goed wakker?) en het laatste uur (vriend – nu echtgenoot – van school halen).

708. Wanneer is de wereld op haar mooist?
Als de zon schijnt. Dan is iedereen ook vriendelijker.

709. Waar kwam je onlangs pas achter?
Dat de Rode Duivels niet altijd in het rood spelen (EK België-Rusland). Vond ik vreemd.

710. Houd je van verkleedfeestjes?
Neen, neen en nog eens neen.

711. Hoe snel wijk je van de geijkte paden af?
De geijkte paden. Wat moet ik me daarbij voorstellen?
Ik ben iemand die nogal binnen de lijntjes loopt.

712. Wat is het beste gevoel ter wereld?
Pfff. Ik zet mijn joker in.

713. Wat doe je meestal om drie uur ‘s middags?
Dat kan van alles zijn. Ik heb geen vaste gewoontes om drie uur ’s middags. Ook niet om elf uur ’s morgens trouwens.

714. Met welke beroemdheid zou je goed kunnen opschieten?
Ik zou het niet weten want ik ken geen beroemdheden.

715. Wat zou je serveren op een high tea?
Thee op zijn Engels (met een goeie scheut melk dus), scones met clotted cream en jam, sandwiches met gerookte zalm, fruit cake, …
Ik moet alleen nog op zoek naar een étagère met verdiepingen.

716. Wat kun je ook nog prima morgen doen?
Alle dingen die ik niet graag doe. I’m a procrastinator.

717. Wat doet een wandeling door de natuur met je?
Ik heb eerlijk gezegd niks met wandelen. Gaat veel te traag. Maar ik ben wel graag in de natuur, vooral om te fietsen dan. Zonder dat ik er erg in heb begin ik dan vaak te neuriën. Teken dat ik me goed voel.

718. Welk lied past het best bij je relatie?
Reach out, I’ll be there (Four Tops).

719. Hoe ziet jouw ideale wereld eruit?
Rustig en vredig. Zonder gedoe en vooral zonder negativiteit rondom mij.

720. Wat is voor jou gezelligheid?
Met het gezin rond de tafel. Stukje eten, wat babbelen,

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

34 gedachten over “1000 vragen aan jezelf #36”

    1. Dat is inderdaad niet realistisch. Het is misschien omdat ik niet zo goed in mijn vel zit de laatste tijd dat ik me niet direct ‘het beste gevoel ter wereld’ kan voorstellen.

     Like

 1. Wat wandelen betreft zitten we niet op dezelfde golflengte. Doe ik al heel mijn leven bijzonder graag. Met mijn ziekte moet ik fietsen,… opgeven, ben blij dat dit nog overblijft. Eéns dit wegvalt hoeft het voor mij niet meer…
  Van je antwoord op 711. schrik ik lichtjes – dacht dat jij eerder ‘verantwoord anarchist’ was :).

  Geliked door 1 persoon

  1. 711. Ik doe graag mijn eigen goesting maar als het erop aankomt ben ik de bravigheid zelve en loop ik toch netjes in de rij.
   Blijven wandelen Paul!

   Like

 2. Van verkleedfeestjes houd ik wel maar dan zonder feestje, vond het altijd erg leuk pom verkleed spullen te bedenken en te maken voor de kinderen en later de kleinkinderen.
  Genoten van je muziekje, Mooi als je dat bij je relatie vindt passen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik kan me niet herinneren of ik verkleden (met al dan niet een feestje) als kind leuk vond. Als volwassene in ieder geval niet. Ik herinner me nog de verplichte verkleedfeestjes bij vrienden met carnaval. Echt niks voor mij.

   Like

 3. 704; Ik durf ook heel hard te vloeken, vooral als ik zelf iets misdoe, ik ben namelijk snel boos op mezelf.
  Wat de slaapkamer betreft, ik vind dat ook zo mooi, zo’n speciaal behangpapier achter het bed. Onze slaapkamer is nog voor een deel in planchetten. Je wil niet weten, welke hekel ik daar aan heb! Maar we willen eerst onze living doen. Maar zijn de laatste tijd zoveel voor anderen bezig, dat we tijd voor ons eigen huis te kort komen. We gaan echt dingen voor onszelf moeten plannen , als Wim op Pensioen is.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat zorgen voor anderen, dat zit er bij jou zo ingebakken en dat ga je niet kunnen laten (wat ik trouwens heel erg bewonder) als Wim op pensioen is. Toch maar wat tijd voor jezelf/jullie inplannen.

   Like

   1. Ja, want Wim zijn dochter gaat bouwen, Wim zijn ouders hebben ook al laten vallen dat hij meer kan helpen nu. En de zorg voor mijn moeder. Ze is nu stabiel, maar het zal alsmaar bergaf gaan.

    Geliked door 1 persoon

 4. “Er zouden nog wat kilo’s af mogen.” Dat zei ik vorig jaar ook en dus zocht ik professionele hulp. Op zes maanden tijd ben ik alzo 38 kilo kwijtgespeeld. Ik heb me in tijden nog zo goed niet gevoeld.

  Geliked door 1 persoon

  1. Wow, dat is niet mis. Ik heb er momenteel echt niet de moed voor. Het is zo al moeilijk genoeg om me staande te houden. Het gaat tenslotte ook maar om een kilo of vijf.

   Geliked door 1 persoon

 5. Gezien het feit dat mijn lichaam 5 kinderen heeft mogen dragen en baren, vind ik dat ik niet mag mopperen over mijn lichaam. Ik hoop altijd maar dat het gezond blijft.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hehe, wij lijken soms echt wel heel hard op elkaar 🙂 Hoewel jij nuchterder en rechtlijniger bent, denk ik. Maar zoveel punten van gelijkenis 🙂

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: