Holland, here we come!

We mogen weer!

Vlaanderen kleurt groen op de corona-kaart (geel in NL, behalve het Brussels Gewest dat nog oranje is).

Kaart 24/06/2021

Geen tests meer, geen quarantaine. Alleen nog een PLF invullen als we langer dan 48 uren in Nederland verbleven hebben en terug naar België willen.

Geen mondkapjes meer in de winkels en de restaurants, wat een vrijheid!

Van de week heb ik nog wat cosmetische verplichtingen (kapper, nagels) en hopelijk is het weer dan tegen het einde van de week wat stabieler zodat we er in het weekend een paar dagen tussenuit kunnen.

Duimen, please!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

38 gedachten over “Holland, here we come!”

 1. Wat een fijn vooruitzicht! Ik ben volledig mee in je blij gevoel😉.
  Wij vertrekken dit WE naar de Ardennen, we verlaten het ‘groene’ Vlaanderen naar een meer risico gebied😉. Maar binnen eigen land, dus is er geen probleem. De logica…..
  Maar daarna kan ik jouw titel gebruiken.
  Enjoy it!

  Geliked door 1 persoon

 2. Vanaf vrijdag wordt een weersverbetering verwacht, met voor volgende week zelfs vrij zonnige dagen. Duimen dat het KMI het bij het rechte eind heeft.

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat is een fijn vooruitzicht! Alvast hele fijne dagen toegewenst 🙂
  Ik ben nu zelfs twee maal binnen vier dagen in Vlaanderen geweest… Zo fijn dat er weer meer mag!

  Geliked door 1 persoon

 4. Groot gelijk Myriam! Het is jullie zo gegund. Wij houden ons klaar om naar Canada te gaan, maar ik ben er nog niet helemaal gerust in hoor! De regels veranderen om de haverklap. Mijn valiezen liggen open op bed, maar ik ga maar gerust zijn als we de luchthaven uitstappen bij aankomst. We moeten voor een soort comissie passeren die zal bepalen of we het land en de provincie binnen mogen. Wat een stress zal ik daarvoor hebben. Ik probeer niet al te veel na te denken.

  Geliked door 1 persoon

  1. Nederland is nog niet groen hoor. Alleen Groningen en (delen van) Friesland en Drenthe zijn groen. De rest van Nederland is nog steeds oranje.

   Like

  1. Dank je. Het zal niet het beste weer zijn maar we hebben toch besloten om deze keer niet te annuleren. We maken er gewoon het beste van.

   Like

 5. Ik overweeg naar Parijs te gaan en me daar anders te gedragen dan gewoonlijk, veel buiten blijven in parken en pocknicken ipv restaurants en zo. Maar ik twijfel nog .

  Geliked door 1 persoon

  1. Buitendingen doen zou me niet zwaar vallen. De restaurants en bistro’s links laten liggen, daar zou ik het moeilijk mee hebben.

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: