Misc

Ik ben een beetje uitgeblogd. Ons leven is het laatste jaar gewoon zó saai geworden. Normaal gezien hadden we nu al enkele buitenlandse trips achter de rug die altijd wel stof tot bloggen zijn. Niet dit jaar dus.

We fietsen wel wat, maar zolang het niet echt mooi (droog) weer is blijven de dagtochten uit. Mooie luchten à volonté maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Wolken (met filter)

Ons huis zit ondertussen helemaal in de witte crepi. De mannen hebben supermooi werk geleverd en alles heel proper achtergelaten. We hebben het wel eens anders gezien!

Mijn niet-zo-handige-harry is nu bezig om de poort terug te plaatsen maar hij heeft er wel wat werk aan want ze past natuurlijk niet meer nu er een dikke laag isolatie tegen de zijgevel zit.

In de tuin groeit en bloeit alles dat het een lieve lust is, vooral de klaver en het mos in de gazon doen het meer dan prima! 🤪 Het wordt hier weer stilaan een groene oase. Op meer kleur (van bloemen) is het nog even wachten, maar zodra de zon zich laat zien, zie je letterlijk alles groeien. Komt dus wel weer.

Tuin in mei

En voor de rest kabbelt ons leventje verder. Op dinsdag halen we onze Kleine Man van school en dat betekent een paar uren veel leven in huis! We doen eens een terrasje – in de voormiddag scheen hier meestal de zon – en vorige vrijdag hebben we ouderwets heerlijk buitenshuis geluncht op een verwarmd terras. Dat was geleden van 18 oktober vorig jaar! Zo’n dingen geven het leven terug een beetje kleur.

Lunch @ Zilverden

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

35 gedachten over “Misc”

  1. Ik voel het wel aan als saai. Het duurt ook al veel te lang. Ik wil uitbreken, eens iets anders doen en zien.

   Like

 1. De natuur doorbreekt met nieuw leven en mooie kleuren de sleur, maar het lentegevoel laat het afweten. Koud en nat. Het ‘veilig’ fietsen lukt dus niet. Net zomin als het ‘veilig’ reizen. Onze dagen kabbelen verder….

  Geliked door 1 persoon

 2. Hey Myriam. Ja, door die covid raken we allemaal een beetje uitgeblust en hebben minder inspiratie. Ik begin vaak een logje te schrijven en doe het weer weg wegens niet interessant.

  Geliked door 2 people

 3. Voorlopig dienen we het nog te stellen met kleine, vanzelfsprekende dingen. Ieders geduld wordt nu zwaar op de proef gesteld. Mij helpt het wel, èn die mooie luchten, en de natuur die weer volop in bloei komt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik zit momenteel gewoon niet goed in mijn vel. Alle complicaties na mijn ziekte zijn er te veel aan en er is blijkbaar niemand die me kan helpen.

   Like

 4. Ik begrijp je gevoel, het zal wss ook versterkt worden omdat je gezondheid niet ok is… mentaal zal dat wegen. Dikke knuffel Myriam! 😘

  Like

 5. Ik vind het intrigerend dat je leven ‘saai’ is geworden. Wat is saai voor jou? Als ik je prachtige foto’s zie, dan is er toch ook nog veel variatie : )

  Like

 6. Heel herkenbaar gevoel. Blij voor jullie dat het buitenhuis eten nog eens is gelukt en de werken aan de woning proper zijn uitgevoerd. Laat die gezondheidsperikelen van je wat rooskleuriger worden en het leven zal er weer veel fraaier uitzien. Ik wens het je van harte toe!

  Geliked door 1 persoon

 7. Alle dagen hetzelfde, een slechte gezondheid en het zou ook best wel 10 graden warmer mogen zijn…
  Ik kan me heel goed voorstellen dat het saai is.

  Like

 8. We lijden allemaal een beetje onder het feit dat er zo weinig kan. Maar al doende toch wee een gezellig logje bij elkaar gesprokkeld.

  Like

 9. Heerlijke tuinfoto’s. Ik kikker ervan op als ik zie hoe de natuur thans explodeert.
  Zelf zou ik wel willen bloggen, maar het is heden bijzonder druk en ’s avonds ben ik zo moe als een hond.

  Like

 10. Eentonig is het hier niet. Het meeste zit in kleine dingen. Door de regenbuien van de laatste dagen was ik niet veel buiten maar vandaag was de zon er en dat deed op alle gebied deugd.

  Like

 11. Ik heb het lang uitgehouden, maar nu begint de nood aan eens wat anders toch ook te kriebelen. Gelukkig heb ik Texel al vastgelegd voor november. Toch iets om naar uit te kijken.

  Geliked door 1 persoon

  1. Wij hebben Terschelling vastgelegd voor juli (wordt misschien wat krap) en Spanje voor oktober, maar dat zie ik nog niet direct gebeuren met mijn gezondheidsperikelen want dan zouden we zes weken weg zijn. Ik keek er zo naar uit …

   Like

 12. Ja ik was ook zowat uitgeblogd. Het is altijd bos, bos en die bomen blijven dezelfde al nemen ze eens een andere kleur aan :-). Leuk dat terrasje en etentje!

  Geliked door 1 persoon

 13. We hebben allemaal nood aan iets anders dan het gewone dagdagelijkse. Te beginnen met wat beter weer dat we terug wat meer naar buiten kunnen.. daar kijk ik enorm naar uit!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: