Arboretum spam

Dinsdag, na mijn bezoek aan het ziekenhuis, nog eens gaan kijken in het Arboretum. Het is de maand van de rododendrons en de azalea’s (en nog veel meer). Voor mij persoonlijk de mooiste tijd in het Arboretum.

Kijk even mee …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

44 gedachten over “Arboretum spam”

  1. Onze blauwe regen hebben we weggedaan. Was heel veel blad en weinig bloem. We hebben nu een passiflora in de plaats, maar het is nog even wachten op bloemen.

   Like

   1. In de eerste bloei hebben we geen bladren, wel tijdens de tweede bloei in de zomer. Maar wel veel brol om op te vegen.. Maar goed. Gelukkig doet mijn ventje de tuin. Ik kan dat niet.

    Geliked door 1 persoon

    1. Wij hadden een andere soort, een die eerst blad geeft en later pas bloem. En dat werd op de duur echt een wildernis.

     Like

    1. Ik denk het. Onze hosta’s komen nu ook pas piepen. In het Arboretum staan heel veel cultivar rhodo’s, die zijn altijd vroeger dan de wilde.

     Like

     1. Ik heb wel ontdekt dat de echinacea hier nu wel uitkomt. Weet je nog de tip van Menck? Ik had er ondertussen ook 2 nieuwe geplaatst. Het worden er nu wat veel😉

      Geliked door 1 persoon

  1. Ja, wij houden wel van tuinen. In Leiden hebben we de Hortus Botanicus eens bezocht, was ook mooi.
   Ik hou Wageningen in gedachten voor als we daar eens in de buurt zijn. Dank voor de tip.

   Like

  1. Ja, het is echt wel een mooie tuin. Ook al omdat het niet zo’n afgelijnd park is, als je begrijpt wat ik bedoel. Het is allemaal nogal redelijk wild en toch goed onderhouden. De natuur mag er zijn gang gaan.

   Geliked door 1 persoon

 1. Dat is echt genieten. In de tuin van m’n ouders groeien ze nu ook volop, de rododendrons en azalea’s. Hele mooie foto’s Myriam.

  Like

 2. Mooie paardenbloem! (Not joking, als je ze zonder vooroordeel bekijkt, is dat toch een prachtige bloem)

  Like

 3. We zijn niet in de Kempen geraakt (zoals zoveel andere dingen die we niet deden), en dus ook niet in het Arboretum. Maar je foto’s compenseren. En wat we nu niet deden, kunnen we later ook nog altijd doen 🙂

  Geliked door 1 persoon

     1. Hier heeft het niet de hele dag geregend, maar het was ook verre van mooi. Gelukkig is de wind al wat gevallen, want dat vind ik dus nóg vervelender. Zoals gisteren: zonnig, maar stormachtig en koud. Ha-te-lijk!!

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: