35 gedachten over “Pretty in Pink”

 1. Idem dito hier. Altijd blij als ik m’n bloembakken op m’n balkonterras er opnieuw mee kan vullen. Onlangs overigens ook genoten van floralia Brussels. Bloemen…bloemen en nog eens bloemen, ik was in m’n nopjes daar.
  Nu ook even komen mee genieten hier.

  Geliked door 1 persoon

 2. Schitterende foto’s. Ze zijn ook prachtig! Ik mag ze heel graag zien zo in de natuur, maar in een vaas zet ik ze niet, tenzij ik ze cadeau krijg – uit beleefdheid.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoewel roze niet echt mijn kleur is maak ik een uitzondering voor de meeste roze bloemen, zéker die mooie bloesem. Een leven zonder bloemen is geen leven.

  Geliked door 1 persoon

  1. Neen, dat zijn foto’s die ik random genomen heb, in eigen tuin en ‘onderweg’. Er zijn er veel bij van de Jardin de Monet in Giverny die we vorig jaar bezocht hebben.

   Geliked door 1 persoon

 4. oei N is niet genoeg voor een reactie!
  Dus opnieuw : Na de donkere wintermaanden is het altijd genieten als je terug kleuren ziet in de natuur. Roze is een kleur waar je blij van wordt. Ik denk dat het gemeentebestuur hier dat ook een goed idee vond bij het beplanten van perken in de hele gemeente. Want na de honderden narcissen staan er nu zoveel roze tulpen samen met blauwe hyacinten in de openbare plekjes aangeplant. Het valt op!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: