Uit de oude doos

Oude blogberichten herlezen … het is zoals in een fotoalbum bladeren. Verbouwingsperikelen … uit het jaar 2009

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Bij onze verbouwingen op de benedenverdieping (twee en een half jaar geleden (=2007 nvdr) hadden we de kelderdeur verwijderd omdat de hall en het keldergat opnieuw gevloerd moesten worden. Die deur is er nooit meer ingekomen. Het was wel makkelijk zo, en het stoorde niet want de ingang naar de kelder is in een hoekje van de hall waar geen (vreemd) mens ooit komt. Maar er kwam wel immens veel kou uit dat keldergat.

Dus in oktober van het jaar 2009 zegt mijn lieve echtgenoot dat hij die deur terug gaat plaatsen omdat we te veel warmte verliezen.

Ergens in december vraag ik hem wanneer hij nu die deur terug gaat plaatsen … Ja, dat moest hij nog doen maar er moest eerst een stukje afgezaagd worden aan de onderkant want ze paste niet meer in het deurgat.

Half januari vraag ik hem wanneer hij een stukje van die deur gaat zagen …

En begin februari vraag ik hem dat nog een keer.

Toen zijn de mannen samen in actie geschoten en van de week hebben ze eindelijk de deur op maat gezaagd en terug op zijn plaats gezet. So far, so good. Maar er moest ook nog geverfd worden. Dat heb ikzelf vanmorgen in alle vroegte even gedaan. En morgen de tweede laag, zo is ook dat weer in orde.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

27 gedachten over “Uit de oude doos”

    1. En hij is niet van de handigste, heeft altijd wat schrik om ergens aan te beginnen. Maar met de hulp van zeer handige zoon lukt het altijd wel.

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: