32 gedachten over “Friday Photo”

 1. Heerlijk. Geniet ervan!
  Ik was woensdag op de fiets naar het werk en terug had ik de wind tegen. Zelfs op de elektrische fiets was het nog zwoegen om vooruit te komen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Als ik Oostduinkerke lees denk ik altijd aan mijn eerste stage in een private kinderhome. 1960 ouders gevlucht bij de onafhankelijkheid van Congo brachten hun kleine kinderen tijdelijk naar een private kinderhome. Velen hadden een trauma opgelopen…

  Geliked door 1 persoon

   1. Inderdaad ,ik was nog groen achter de oren. Pas 19 jaar en de verhalen die ik van die kinderen gehoord heb … een driejarig meisje wilde niet in de slaapzaal slapen , maar verhuisde naar mijn slaapkamer . Ze voelde zich daar veiliger. Dag en nacht moest ik klaar staan ( en wilde dat ook) voor een 15 tal kinderen tussen de leeftijd van drie en 15 jaar. Een zware stage …

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: