De Metamorfose

Omdat we vorig jaar niet op vakantie zijn geweest (en dit jaar ziet het er zowat hetzelfde uit behalve, hopelijk!, in oktober) en we van ons geld vanaf wilden (grapje), hebben we een tijd geleden besloten om ons huis een make-over te geven.

We wilden een wat moderner uiterlijk voor onze woning uit 1937.

De voorgevel is al klaar en wat ons betreft is het goed gelukt en is het geworden wat we ervan verwacht hadden. We zijn er blij mee!

Nu nog de zijgevel en nieuwe beplanting in de voortuin.

Voor / tijdens / na foto’s? Hier komen ze!


Alle foto’s © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

49 gedachten over “De Metamorfose”

  1. Wat een mooie gevel! Ik hou enorm van huizen met erkers en ‘buikjes’ in de gevels. Heel geslaagde metamorfose, en waarschijnlijk extra warm geïsoleerd ook nu?
    Mijn dochter zou ook zoiets willen doen met haar gevel, maar dat is buiten de wetten van Stad Brugge gerekend. Al wat binnen de vesten ligt is onderhevig aan strenge voorschriften.

    Like

    1. De voorgevel is niet extra geisoleerd. Had volgens de aannemer weinig zin omdat er weinig muur is. En we vonden het ook esthetisch geen goed idee want dan komen de ramen 12 cm dieper te liggen. De zijgevel wordt wel geïsoleerd omdat het een blinde muur is. Er moest daar sowieso ook iets mee gebeuren want het voegsel begint overal te verpulveren. En met de hogere isolatiepremie is dat meegenomen!

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: