Photo challenge #brievenbus

Satur9 had weer een tof idee: een photo challenge. Dertig weken lang elke week een foto met een bepaald thema.

Het thema van deze week: brievenbus.

Ik heb niet de gewoonte om brievenbussen te fotograferen, maar wie zoekt die vindt …

‘Ergens’ in Nederland

Foto © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

40 gedachten over “Photo challenge #brievenbus”

  1. Neen, de foto is van augustus 2019 en toen fietsten we in Friesland. Ik weet alleen niet meer waar we die mooie straatjes gezien hebben.

   Like

 1. Ik vraag me af of de persoon die dit model brievenbus ooit ontwierp daar een patent op heeft. Het zou wel lonen denk ik, want je vond die brievenbussen op een gegeven moment toch overal? Ik heb er ook zo ene in mijn versie van de challenge staan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wij hebben ook van die brievenbussen gehad. De eerste was van beton en rood geverfd en daar hebben we heel lang mee gedaan. De tweede was van dun metaal en donkerblauw en dat was een rotding: de gleuf om de post in te doen was veel te klein. Nu hebben we een moderne brievenbus waar ook pakjes door passen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik kan me niet meer herinneren wat er bij ons stond toen we ons huis kochten, maar vast eentje die we niet mooi vonden want we hebben er direct een nieuwe gekocht (die inmiddels ook al 30 jaar oud is en misschien wel eens vervangen mag worden).

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: