Uit de oude doos

Oude blogberichten herlezen … het is zoals in een fotoalbum bladeren.
Nog eens een oudje uit 2008 die ik de titel Stom, stom, stom … meegaf. Je zal weldra begrijpen waarom!

Een dag of tien geleden hadden we een kastje voor de badkamer gekocht bij Ikea. Thuis gekomen doet mijn man de verpakking er af en zegt me ‘da’s een blauwe deur, we hebben zeker een van ’t verkeerde schab genomen’.
Deur terug netjes ingepakt om te gaan omwisselen. Wij vandaag terug naar Ikea (in Breda, dus niet echt bij de deur), een kwartier gewacht bij de balie aan de klantendienst, ons ‘probleem’ uitgelegd en toen zei de bediende zonder de deur gezien te hebben ‘oh, maar da’s helemaal geen blauwe deur hoor, dat is een beschermfolie die daarrond zit’.
Deur voor alle zekerheid toch maar uitgepakt en … ja hoor … blauwe folie! Ik kon wel door de grond gaan. Zo vreselijk stom!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

37 gedachten over “Uit de oude doos”

 1. O neen… maar ik begrijp het wel. Wij kwamen ook al thuis met het verkeerde kleur of met een paar stukken tekort. Het is erg opletten als je iets koopt bij ikea.

  Geliked door 1 persoon

  1. Het erge is dat het niet eens verkeerd was! Ten eerste drie kwartier voor niks in de auto zitten en ten tweede daar aan die balie staan voor jan l*l.

   Geliked door 1 persoon

 2. Maar zo’n folie zie je écht niet, dat moet je weten. Er zat er bij mij ooit een op de wekkerradio op het venster waar de tijd digitaal zou moeten komen, er stond 12.00 op in fel rode digitale letters. Je wilt niet wéten hoe vaak we de wekker opnieuw opgestart hebben eer ik het door had.

  Geliked door 1 persoon

    1. Het punt is dat we niet wisten dat het een folie was. Die was zo strak rond de deur gespannen dat we dachten dat we een blauwe deur mee hadden.

     Geliked door 1 persoon

 3. Whahahahahaha en toch he, met de Ikea weet je het maar nooit! Zo kocht ik ooit de albekende Billy boekenkast, meerdere delen natuurlijk! En het werd in elkaar gezet en er was toch echt 1 pakket, waar ze lang mee bezig waren geweest, daar zaten twee linker zijdes in… ipv een linker en een rechter zijde, dus dat moest echt terug en omgeruild worden, was ook niet bij de deur. 😉

  X

  Geliked door 1 persoon

 4. Hahahaha ik moet hier zo hard mee lachen want dat dachten wij ook toen we onze tv-kast 8 jaar geleden uitpakten! Wat een afschuwelijk blauw was dat ook! Gelukkig was de folie hier en daar aan het lossen en zagen we zo dus wel dat de deurtjes toch het geplande wit waren.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: