Arboretum

Sinds we een jaarkaart voor het Arboretum hebben, gaan we zo om de twee weken eens kijken naar wat er voor moois te zien valt. En dat zullen jullie geweten hebben!

Geniet mee van onze “Kerselaar wandeling” van 27 maart …

Alle foto’s zijn aanklikbaar voor een grotere weergave.


Alle foto’s © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

45 gedachten over “Arboretum”

 1. Prachtig!
  Leuk dat jullie een jaarkaart hebben. In een tuin valt altijd wel iets te zien.
  Wij gingen vroeger regelmatig naar het arboretum in Het Leen in Eeklo, maar het zit er nog steeds niet in dat we daar heen kunnen. We mogen helaas nog steeds niet zomaar even naar België toe.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een pracht aan kleuren en lentebomen is daar nu al te ontdekken! Een goed idee om het nu geregeld te kunnen opvolgen, je zal letterlijk zien groeien en bloeien.

  Geliked door 1 persoon

  1. Zeker. Mijn zoon heeft er ook een gekocht en we wandelen wel eens met hen samen. De kleine op zijn fietsje. Die vindt dat heerlijk!

   Like

 3. Hele mooie foto’s die het licht dat we nu echt wel nodig hebben ver’beeld’en. Het Arboretum in Bokrijk ken ik wel een beetje, daar vertoefde ik wel eens graag, toen ik nog in die buurt woonde. En ik las de je met een museumpass ook kan bezoeken…

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb het er eigenlijk nog nooit echt druk geweten. Het is ook best een redelijk groot domein (momenteel 12.5 ha, maar de provincie heeft net een groot stuk bijgekocht).

   Geliked door 1 persoon

    1. Wij komen er pas sinds een jaar. Is te dichtbij denk ik. Net zoals de heide, daar kwamen we vroeger ook nooit. Ook te dichtbij. 😉

     Like

 4. Onlangs bezocht ik nog Het Leen in Eeklo dat ik erg fraai vond. Je sfeervolle foto’s doen me eraan denken. Het is immer fijn toeven in zulk een domein.

  Geliked door 1 persoon

 5. O maar dit willen we ook wel weten hoor, wat een bloesemexplosie. Als er iéts mooi is in het voorjaar dan dan wel de bloesem. Heb ervan genoten, ik hoop vandaag ook wat bloesem in het echt te zien. .

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: