44 gedachten over “A Whiter Shade of Pale”

 1. Heel mooi! Mag ik vragen Myriam hoe jij je fotocollages maakt? Hier op WP kan dat toch niet op die manier, en bij Google foto’s ben je ook erg beperkt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je Vief.
   Deze heb ik hier op WP gemaakt. Als je een nieuw blok begint, in het menu (het plus-teken) de optie ‘getegelde galerij’ kiezen. Je kan je foto’s dan nog verplaatsen en je hebt nog wat mogelijkheden van stijlen in de rehter kolom.
   Ik maak ook wel eens collages met Picasa. Daar zijn de mogelijkheden wat ruimer. En ook op de smartphone heb je veel mogelijkheden.

   Geliked door 1 persoon

 2. In combinatie met Procol Harum een prachtig geheel. Het fijne is dat je elke foto ook apart kan vergroten omdat ze niet vast zitten in een collage.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je! Dat je ze apart kon vergroten, dat wist ik niet.
   Ik zie wel dat (als je ze op de telefoon bekijkt), de laatste kolom helemaal uitgerokken is. Bij de volgende reeks eens kijken of ik daar iets aan kan doen.

   Geliked door 1 persoon

  1. Bedankt! Neen, Picasa bestaat inderdaad niet meer. Dat stond nog op een oude computer en de man van de computerwinkel heeft dat kunnen overzetten op mijn nieuwe, hoewel het normaal gezien niet zou werken op Windows 10, Maar het werkt dus wel.

   Geliked door 1 persoon

  1. Ha, ik ben ook een kleurmens maar ik had zoveel foto’s met witte bloemen dat ik dacht ‘komaan, ik gooi ze ertussen’. 😉

   Like

 3. Wat kan wit toch mooi zijn! Mooie foto’s, heerlijk zomers gevoel met hier en daar een winters tintje.
  Het badhuisje is Île d’Oléron, neem ik aan? En waar is de foto van de krijtrotsen gemaakt?

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, het badhuisje is Île d’Oléron. De rotsen (mergel), dat is in SIcilië en het heet Scala dei Turchi. Heel bijzonder, vooral als de zon er op staat!

   Like

  1. Dank je wel. Ja, ik hou van bloemen. Elke dag ga ik speuren in de tuin of er al iets boven komt en ik heb ook altijd bloemen in huis.

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: