Internationale Vrouwendag

Een ode aan alle vrouwen in de wereld, dik of dun, wit of gekleurd, arm of rijk. Werkende vrouwen, kletsende vrouwen, genietende vrouwen, …
Ik doe het aan de hand van mijn foto’s.

Mijn moeder op haar 80ste verjaardag (2010)

Alle foto’s © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

28 gedachten over “Internationale Vrouwendag”

 1. Heel mooie foto’s van mooie dames! Als wij ergens op reis gaan, durf ik niet goed om mensen te fotograferen. Jammer voor mij want het levert prachtige beelden op!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik durf het ook niet overal hoor en meestal vraag ik wel of het ok is. Behalve aan die dame met het gele kleed … en die was niet blij.

   Like

 2. Mooie foto’s in elk geval! Met dat gedoe van internationale dit of dat, heb ik helemaal niets verder. Er is elke dag wel iets internationaals tegenwoordig.

  En net als alles, het is elke dag dierendag, het is elke dag vrouwendag, het is elke dag mannendag, opa en oma dag, en zo verder.

  X

  Geliked door 1 persoon

  1. Zo is het hoor en ik doen normaal gezien ook niet mee aan die dingen maar ik had de vrouwenfoto’s klaar staan voor volgende maand en dacht dat ik ze dan even goed nu kon posten. En aldus geschiedde.

   Geliked door 1 persoon

   1. Precies, daarom zei ik al, de fotos zijn schitterend en als er dan al een dag aankomt die… dan is dit perfect gekozen 😀

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: