Photo challenge #regelvanderden

Satur9 had weer een tof idee: een photo challenge. Dertig weken lang elke week een foto met een bepaald thema.

Het thema van deze week: regel van derden.

De ideale foto dus. Opdelen in negen vakken. Je onderwerp zou dan, als je het goed doet, op een van de ‘kruispunten’ moeten staan.

In theorie weet ik dat allemaal wel, maar toch heb ik vaak de neiging om het onderwerp in het midden van mijn foto te plaatsen. Behalve bij deze …

Alle foto’s © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

44 gedachten over “Photo challenge #regelvanderden”

 1. Prachtig, en iets precies in het midden zetten, hahaha die regel volg ik bijna nooit, maar dat is vanuit… intuïtie dat ik dat al nooit deed, vandaar ook dat mijn ooms zeiden toen ik 5 was en ooit eens een foto mocht klikken van hen met hun camera, zij heeft er oog voor… Ik weet dat niet meer natuurlijk, maar wordt mij nog weleens vertelt.
  Deze zijn prachtig in elk geval!

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Die foto van die zeilboot is gewoon de perfecte illustratie van de regel van derden. En ik vind ‘m gewoonweg prachtig. De andere zijn ook heel mooi, maar die springt er echt uit wat mij betreft 🙂 Bedankt voor je enthousiaste bijdrage 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Ze zijn goed gelukt. De regel kende ik wel maar was hem alweer een beetje vergeten. Een goede les voor de volgende opdrachten. Je kunt hem tenslotte altijd gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Het is ook niet altijd mogelijk daar al bij het nemen van de foto rekening mee te houden. Je bent daarbij afhankelijk van standpunt, afstand, storende toestanden, … Uiteindelijk gebeurt het wonder vaak pas bij de nabewerking.
  Mooie foto’s! Om warm van te krijgen met die zon …

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik kende deze regel niet, ik heb ook de neiging om bepaalde dingen gewoon in het midden te zetten. Maar ik ben dan ook een amateur 🙂

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: