Photo challenge #gestreept

Satur9 had weer een tof idee: een photo challenge. Dertig weken lang elke week een foto met een bepaald thema.

Het thema van deze week: gestreept.

Ik vond niet zoveel gestreepte foto’s, buiten een tafelkleed. Maar toen ik de foto’s van Toscane van vele jaren geleden herbekeek vond ik deze van (een stuk van) de Cattedrale di Santa Maria Assunta in Siena. Gestreept!

Cattedrale di Santa Maria Assunta, Siena

En de mooie kleurrijke huisjes in Aveiro, Portugal … die zijn ook gestreept. Jammer dat ik die lelijke paal niet wegkreeg, maar ik heb daarvoor niet de software.

Strandhuizen in Aveiro, Portugal

Net zoals een aantal ‘cabanes de plage’ op Ile d’Oléron.

Cabanes de plage, Ile d’Oléron


Alle foto’s © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

43 gedachten over “Photo challenge #gestreept”

  1. Ha, Myriam, vanaf de tweede foto was ik breeduit aan het smilen. You know I love them, de mooie, gekleurde, gestreepte strandcabines. Alweer een bijdrage die me vrolijk maakt. Dankjewle 🙂

    Like

  2. Een prachtige verzameling strepen, mooi hoor. Vooral de kathedraal vind ik erg mooi. Ik vind het trouwens best lastig in het fotoarchief zoeken. Je moet wel goed weten wat je hebt anders zoek je jezelf een omgeluk.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: