Uit de oude doos


Oude blogberichten herlezen … het is zoals in een fotoalbum bladeren.
Aan stommiteiten geen gebrek, ook in 2009 niet …

Ik ging mijn vaatwasser reinigen en had daarvoor zo’n speciale reinigingsflacon van Finish gekocht. Nu is dit niet mijn normale merk, maar ik was niet meer zo tevreden van Dreft en Calgonit, dus ik wilde wat anders proberen.

Op de sticker op de voorkant van de flacon stond “enkel de sticker verwijderen, niet de dop”. Dus ik trek die sticker eraf en zet de flacon omgekeerd in het bordenrek onderaan in de vaatwasser zoals op de sticker stond. Ik zet de vaatwasser op 65° en op lang programma, 2 uren en 25 minuten maar liefst.

Na die tijd open ik de machine en wat zie ik, heel verbaasd? Die flacon is nog net zo vol als toen ik hem erin zette! Dan valt mijn oog op een stickertje óp de dop … en toen viel ook mijn euro. Stom, stom, stom!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

23 gedachten over “Uit de oude doos”

  1. Hahaha! En wat denk je van deze: ik had een blokje zeep op de lavabo gelegd. Ik was mijn handen soms met zeep en soms met vloeibare zeep. Vreemde zeep, want het wilde niet schuimen. De tweede keer kreeg ik in de gaten dat de zeep niet enkel in een mooie verpakking had gezeten maar dat er nog een bijna niet zichtbaar vliesje op één kant van de zeep lag !

    Geliked door 1 persoon

  2. Maar dat is dan toch ook niet erg duidelijk aangegeven vind ik. Ik vrees dat ik dit ook fout zou hebben gedaan. Ik neem bij wandelroutes ook altijd verkeerde afslagen omdat instructies voor velerlei interpretaties vatbaar zijn…

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: