Sneeuw!


Het wordt een week met veel foto’s op mijn blog. U bent gewaarschuwd. 😉

In de nacht van zaterdag op zondag heeft het flink gesneeuwd. Toen ik opstond vanmorgen lag er toch wel een centimeter of vijf, zes. We hadden vooraf al het plan opgevat om te gaan wandelen in het Arboretum.

En dat is wat we gedaan hebben. We waren bij de eerste bezoekers en op de meeste plaatsen was de sneeuw nog niet belopen. Ik vind het zó mooi en zo sereen, dat maagdelijk witte.


Alle foto’s © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

59 gedachten over “Sneeuw!”

 1. Prachtig. Hier ongeveer net zo met het verschil dat het bij ons enorm waaide dus de wind de sneeuw alle kanten opjoeg… zo niet fijn.

  We gaan het zien de komende dagen.

  Veel plezier nog

  Geliked door 1 persoon

   1. Hier niet helaas… sterker nog… het waait/stuift nog steeds al lijkt het wel minder heftig nu maar dat kan gezichtsbedrog zijn omdat het nu donker is

    Like

 2. Prachtig, he, de sneeuw die op de takken van de bomen blijft liggen! Wij hebben ook genoten van een heerlijke wandeling door een winters landschap.

  Geliked door 1 persoon

  1. Als we de weerman mogen geloven kunnen we nog de hele week genieten van het winters landschap. Wel met een hele dikke jas!

   Like

 3. Mooie foto’s die jij altijd neemt 🙂
  hopelijk morgen (nacht van zondag op maandag) minder sneeuw, ik wil heelhuids op m’n werk kunnen geraken.

  Geliked door 1 persoon

      1. Ik vind het niet erg om te rijden in deze weersomstandigheden. Het enige dat er ambetant aan is, is het krabben van de ruiten als er een dikke pel ijs op ligt. 😉

       Geliked door 1 persoon

       1. ja inderdaad, had ik hier gisteren ook voor, nadat het even wat geregend had, halve cm ijs op de ruitenwissers en met moeite er af gekregen…

        Like

 4. Het is fantastisch mooi, maar het is ook fantastisch koud. Ik keek al wat uit naar vroege lenteprikkels maar kreeg sneeuw in de plaats. Not my cup of tea, eigenlijk.

  Geliked door 1 persoon

  1. Na deze winterprik mag het van mij ook heel snel lente worden hoor. Maar ik moet toegeven, ik geniet hier wel heel erg van.

   Like

 5. Wauw daar heb je extra kunnen genieten. Wat mooi die krokusjes die hun kopje uitsteken en dan bedolven raken onder de sneeuw. We hebben hier ook een arboretum maar dat gaat pas open in april….

  Geliked door 1 persoon

  1. Het zijn sneeuwklokjes. Vanaf zaterdag begint de sneeuwklokjeswandeling en ze hebben er iets heel bijzonders van gemaakt: hangende sneeuwklokjes -kokedama’s. (gebonden Japanse kunstwerkjes die eruit zien als zwevende mosbollen waaruit sneeuwklokjes bloeien). Heel apart, maar met de sneeuw niet goed zichtbaar.

   Geliked door 1 persoon

 6. Ik betrap mezelf erop dat ik in feite weinig foto’s gemaakt heb in/van de sneeuw. Dubbel genieten van jouw oogst, dus!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: