Photo challenge #jezelf

Satur9 had weer een tof idee: een photo challenge. Dertig weken lang elke week een foto met een bepaald thema.

Het thema van deze week: jezelf.

Piep!

Mezquita Catedral, Córdoba

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

38 gedachten over “Photo challenge #jezelf”

  1. Ik ben wel 10 keer opnieuw begonnen. Had eerst een reeksje van baby tot nu, maar dat waren allemaal recht in-the-face foto’s. En ik dacht ‘trop is te veel’. Dan een met een half gezicht die ook nog wel speciaal was. En toen dacht ik aan deze!

   Like

 1. Hoe leuk! Ontdeugendheid bijna. Moet kunnen op elke leeftijd.
  Ik herinner me ook het verhaal van de kerk uit de Spaanse les. Eerst kerk, dan Moskee ten tijde van de Moren, weer kerk met ontelbare verbouwingen. En dan de discussie over de naam waarin ze nu een middenweg gevonden hebben door ze moskee kathedraal te noemen.
  Daar wil ik ooit nog naartoe.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, een beetje warmte is welkom nu. Gisteren was het nog mooie maagdelijk witte sneeuw. Nu is het gevaarlijk glad, zeker omdat er hier niet gestrooid wordt in de buurt.

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: