Photo challenge #kader in kader

Satur9 had weer een tof idee: een photo challenge. Dertig weken lang elke week een foto met een bepaald thema. Hoewel ik graag en veel foto’s neem ben ik geen fotograaf, mijn skills zijn miniem en van dien aard dat ik mijn Nikon camera niet meester ben. Mijn foto’s zijn met mijn smartphone genomen en niet bewerkt want ik vind gephotoshopte foto’s meestal niet mooi. Ik doe (heel soms) wel kleine retouches. Het thema van deze week: kader in kader. Is er iets zaligers dan in zo’n setting te mogen genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd? Deze foto is genomen in Cala Gonone op het mooie eiland Sardinië.
Het ‘probleem’ met mij is dat ik niet kan kiezen, dus ik plaats hier nog een aantal fotootjes. 
Kasteel aan de Loire
Casa Batlló, Barcelona
Jumeirah Mosque, Dubai
Schloss Schönbrunn, Wenen
Vanuit de auto … ergens onderweg

Foto’s © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

45 gedachten over “Photo challenge #kader in kader”

   1. Ja wij deden er toen ook heel veel. Ik heb zalige herinneringen aan die reis. Zes dagen fietsen, elke dag een kasteel en voor de rest genieten van de prachtige natuur.

    Geliked door 1 persoon

    1. Ah, julie hebben het ook met de fiets gedaan? Wj ook. Ik vond het eerlijk gezegd nogal tegenvallen qua stijgen (vooral) en dalen. Zelfs met mijn e-bike. Maar wel heel mooi inderdaad.

     Like

      1. Wij logeerden in Amboise. Dachten van altijd langs het water te kunnen rijden maar dat was niet zo. En eens het binnenland in vond ik het vrij snel steil naar boven. Sommige stukken deed ik zelfs met de fiets aan de hand.

       Like

       1. Wij logeerden op verschillende plaatsen. Maar ik herinner me wel dat uit het dorp rijden soms een serieuze inspanning vroeg. Het is wel al 15 jaar geleden, toen had ik nog wat electriek in de benen😉

        Geliked door 1 persoon

          1. Ik ook, ja. Zo snel het kan willen we de Vennbahn doen. De Moezel vond ik ook heel mooi. Maar mijn voorkeur gaat toch naar het heel vlakke Nederland.

           Like

 1. Ik voel de zomerzon mijn huid zoenen als ik naar je foto’s kijk. Heerlijk oogvoer, Myriam.
  En dat je geen fotograaf bent, zoals je zelf aanhaalt, valt hoegenaamd niet te merken. Je kadrering is goed, je horizon is ook effectief horizontaal en qua kleuren en scherpte zit het eveneens snor. Wat wil je nog meer? Een contract? 😀

  Like

 2. Oooh die eerste foto… je waant je meteen op vakantie! Heerlijk zonnig. Mooi gedaan, vind ik dat. En de volgende foto’s ook, heerlijke beelden. En ik heb een zwak voor achteruitkijkspiegelfoto’s 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Awel ja, ik trek ook dikwijls uit mijn zijspiegel. Ik heb er nog ergens een met een groot zonnebloemenveld achter de spiegel, maar ik vond ze niet direct.

   Geliked door 1 persoon

 3. Niet kunnen kiezen is een voordeel vind ik. Dan krijgen wij gewoon meer te zien.
  Ik vermoed dat ik het Loirekasteel ook ooit bezocht. Welk was het?

  Geliked door 1 persoon

 4. Je moet geen (beroeps)fotograaf zijn om mooie foto’s te maken, Myriam. Zelfs met een overjaarsgsm-priegeltje kan je er iets moois van maken, als je hart er maar in zit.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: