Photo challenge #koffie

Satur9 had weer een tof idee: een photo challenge. Dertig weken lang elke week een foto met een bepaald thema of een bepaalde skill.

Hoewel ik graag en veel foto’s neem ben ik geen fotograaf, mijn skills zijn miniem en van dien aard dat ik mijn Nikon camera niet meester ben. Mijn foto’s zijn met mijn smartphone genomen en niet bewerkt want ik vind gephotoshopte foto’s meestal niet mooi. Ik doe (heel soms) wel kleine retouches.

Het thema van deze week: koffie of thee.

Ik drink allebei graag, en ik begin ’s morgens altijd met een tas verse thee. Goed sterk met een scheutje melk is mijn favoriet. In de voormiddag drink ik dan mijn eerste Nespresso. Zo drink ik er maximum drie per dag, meestal latte macchiato. Je ziet, een echte koffiedrinker ben ik niet want die drinkt zijn koffie zonder melk.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

31 gedachten over “Photo challenge #koffie”

 1. Heerlijke foto. En inderdaad: prachtig aardewerk. Dat zal Katrien beslist interesseren. 😉
  Koffie uit dergelijke capsules is wellicht sterker dan de gewone gemalen koffiebonen uit een pakje, of heb ik het verkeerd voor?

  Geliked door 1 persoon

  1. Deze koffie heeft een totaal anders smaak dan ‘opgeschonken’ koffie. Je hebt heel veel smaken en sterktes. Wij vinden het (lekker en) vooral praktisch omdat we – toen we nog werkten – ieder één tas dronken ’s morgens. Mijn man om 6u en ik 2u later. Dan is de koffie nog wel warm, maar niet meer lekker. Toen een Nespresso machine gekocht en nu zijn we deze zo gewoon dat ik hem niet meer zou willen missen.

   Geliked door 1 persoon

    1. Ik ben even op je blog gaan piepen … we wonen wel een eind uit elkaar!! Jij woont in de stad waar ook een goeie vriendin van me woont. Helaas zien we elkaar veel te weinig. Het was ons plan om in Drenthe te gaan fietsen afgelopen zomer maar daar heeft corona een stokje voor gestoken.
     Ik woon in Kalmthout, België, dat is vlakbij de Nederlandse grens.

     Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: