Friday Photos

Foto’s met het thema ‘mensen‘, deel 1 – Spanje.

Ik hou van mensen kijken, ik hou ervan om mensen te fotograferen. Al is niet iedereen daarvan gecharmeerd. Meestal vraag ik het wel even, maar er zijn ook clandestien genomen foto’s bij. Deze Spanjaarden hadden er in ieder geval geen enkel probleem mee. Er werd zelfs met graagte geposeerd.

Flamenco (of was het Sevillana) in de straten van Sevilla en Granada. Op en top sfeer!

Mooie dames en heren tijdens de laatste féria van het jaar in Andalucía, meer bepaald in San Pedro de Alcántara.

Valencia tijdens Las Fallas. Mensen die trots zijn op hun stad en hun tradities. Uniek om dit live te kunnen meemaken.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

45 gedachten over “Friday Photos”

   1. Ik heb het ook over mijn meisjestijd, hahaha ik had een oudtante die op Tenerife woonde, maar nooit bracht mijn oma een jurk voor mij mee… Geen idee waarom niet. Mijn andere opa en oma gingen naar Tirol voor het eerst, en ik kreeg een echt Oostenrijks jurkje van hen, en een kabelbaan…

    Geliked door 1 persoon

     1. Hahaha, ja om mee te spelen zoals treintjes en zo… die moest je ophangen, aan een muur of schutting, en dan schuin naar beneden vast zetten en daar hing een rood wagentje onder… en die kon op en neer… Ik weet het ook niet hoor, maar dat weet ik nog dat ik die had. Ik was pas 8. Geen idee waar die later heen is gegaan eigenlijk.

      Like

       1. hahaha ja precies, nu weet je dat het bestaat, ik zag ook al een set van playmobile nu… dat was er toen nog niet 😉 speelgoed kabelbaan had ik ingetikt op google.

        Like

 1. Doet me terugdenken aan die vakantie die ons naar El Rocío bracht. We waren een week te vroeg daar om de romería mee te maken, maar de gasten waren al volop aan het toestromen. De gastfamilies legden de laatste hand aan het witselen van de buitenmuren, de straatversiering, etc. De straten waren niet verhard. Als ruiters gekkigheid uithaalden, zag je geen hand meer voor ogen van het stof. En kleine jongetjes, 4-5 jaar oud, reden als volleerde ranchero’s op ongezadelde paarden. Overal muziek, spontane danspasjes, gezang, handgeklap en gelach… Onvergetelijk. En op zondagochtend, na de mis, werden de huwbare dochters, in prachtige jurken, op versierde paarden gezet die de trotse vaders aan de teugel door de straten voerden. Altijd ontzettend jammer gevonden dan we niet een week langer konden blijven …

  https://www.ruralidays.nl/reizen/cultuur/de-romeria-del-rocio-in-huelva/

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: