37 gedachten over “Friday Quote”

   1. Het is hier ook niet zo moeilijk, bijna hel mijn familie is midden of hartje winter jarig, de eersten hebben we alweer gehad, hahaha maar ook in dec. al… 😉

    Geliked door 1 persoon

     1. ikzelf, de kinderen van mijn beste vriendin, oom en oom, 8 nov en 14 nov allebei, mijn pa, mijn opa vroeger dan, de warme herinneringen, moeder van mijn beste vriendin, tante, trouwdag van mijn oom en tante, ik was bruidsmeisje, mijn nicht, dan mijn moeder, en voorheen mijn vorige stiefpa, en dan nog wat vrienden en oud familie leden, altijd bal vanaf 6 nov. t/m eind jan. begin feb. Dan starten we in mei weer, hahaha Gek genoeg, in juni, juli en aug. nul familieleden. jarig dan.

      Like

  1. Je bent niet alleen Vief. Hoewel verwacht, had ik het heel moeilijk toen ik hoorde dat de maatregelen tot 1 maart verlengd werden. En wat zal het dan weer zijn?

   Geliked door 2 people

  1. Ik hoop het ook! Ik zie ons nog als kind met de slee door de straat sjeezen, toen we wat ouder waren met de langlaufski’s op de heide (wat niet meer mag). Heerlijke herinneringen!

   Geliked door 1 persoon

   1. En vroeger hadden we nog veel sneeuw. Nu is het hier nog afwachten of we wel iets krijgen vandaag… Vooral voor de kinderen is dat toch heel jammer. Maar ook voor mij dus, een groot kind 😉

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: