41 gedachten over “Kerst”

     1. Dat is ook een jaar of tien geleden denk ik. Ijshockey en schaatsen op de bevroren vennen in de heide. Zo mooi om te zien hoe de jeugd (jonge en oude ‘jeugd’) zich amuseerde op het ijs.

      Geliked door 1 persoon

 1. Verwacht het onverwachte! Ik wens jullie hele fijne dagen met jouw eigen wensen terug geschoten 😉 Heel veel kracht en licht stuur ik jullie ook nog toe!

  Fijne dagen! ❤

  Geliked door 1 persoon

 2. Fijne kerst Myriam. Ik lig in de zetel. Best dat ik gisteren zo veel voorbereidend werk heb gedaan voor de fondue en tapas voor de kinderen. Ik heb me deze morgen uit bed gesleept en samen met Wim hebben we schotels geassembleerd. Wim heeft de keuken opgekuist en is nu weg in dat slechte weer om alles af te leveren. Wat een schat van een man heb ik toch. Ik heb geslapen nu en probeer me straks te wassen. Twee jaar geleden WA ik in Canada ook zo ziek. Het wordt mijn tweede alcoholvrije kerst vrees ik. Ik ben heel misselijk, fermé draaiduizeligheid en ik loop overal tegen. Mijn evenwicht is weer even uitgevallen. Bah, wat een kerstavond zeg. Proberen jullie maar te genieten van het lekkere eten. X

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik vind het zo erg voor je Christa. Wat een kerst, en het is op zich al geen vrolijke bedoening dit jaar.
   Zorg goed voor jezelf en doe vooral rustig aan. Ik weet dat dat moeilijk is voor jou, maar geef je gewoon over aan dat wat je nu nodig hebt.
   Heel veel beterschap en toch – voor zover mogelijk – prettige kerstdagen. 😘

   Like

 3. Drukke dag, pas laat reageer ik op je wensen. Je had een dubbel zwaar jaar met Covid en je operatie. Je bent er nog en je doet vanalles. Je bent een kanjer. Ik duim dat je volgende operatie doorgaat en voor verbetering zorgt.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: