Uit de oude doos

Oude blogberichten herlezen … het is zoals in een fotoalbum bladeren.
Hier eentje uit 2007 die ik leuk genoeg vond om nog eens te delen.
Affodil had trouwens, ook vandaag, hetzelfde lumineuze idee!

Vanmiddag in Bergen op Zoom op de herenafdeling van een kledingzaak stond mijn man wat te passen. In het hokje naast hem stond een andere man (lijkt me logisch, op een herenafdeling). De te passen kleren werden hem aangedragen door zijn vriend/man. Zo denken wij tenminste, want je noemt toch niet de eerste de beste kameraad “moppie” naar mijn gevoel.
Nu ja, het was moppie voor en moppie na.
Moppie, ik heb hier een leuk shirt met paarse en lichtblauwe streepjes. Is dat wat denk je?”
“Die beige broek, past die moppie?”
Op den duur waren wij natuurlijk razend nieuwsgierig naar hoe moppie er uit zag. Dus ik nog wat voor mijn man aangehaald en even gewacht tot moppie uit het pashok kwam.

Was dat schrikken! 

Moppie was voor mijn gevoel meer mop. Zeker 1m95 groot en rond de 100 kilo. Minimaal. Terwijl de andere man een nogal iele figuur was, mager en niet te groot. Ben nog altijd heel benieuwd wat zijn koosnaampje dan wel mag zijn.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

17 gedachten over “Uit de oude doos”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: