Friday Photo

Veel foto’s vandaag, van het Arboretum in Kalmthout in herfsttooi, waar we woensdag gewandeld hebben. Eigenlijk waren we net een week te laat want de vele esdoorns waren hun blad al kwijt. Toch nog mooie plaatjes geschoten vind ik zelf.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

37 gedachten over “Friday Photo”

  1. Dat zijn de blaadjes van de hamamelis (toverhazelaar). In januari/februari bloeit die alweer. Dan zijn het trouwens ook hamamelisfeesten in het Arboretum.

   Geliked door 1 persoon

 1. Jaaaaaaaa de herfst op zijn mooist met de zon erbij en jouw prachtige lange schaduw ook, dat deed ik vroeger ook altijd, al een tijdje niet meer gedaan eigenlijk 😀

  Ik wens jou een fijn weekend toe!
  X

  Geliked door 1 persoon

   1. hahaha, ja dank je, dit weekend gaat alles op zijn kop hier, de muren frisse tint, de deuren, nieuwe gordijnen… dat… ik ben dus even offline, er komt morgen nog 1 ingeplande blog online. 😉

    Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb foto’s gezien van de begin november. Toen was het er nog veel mooier. Ik heb nu een jaarabonnement gekocht want eigenlijk is het arboretum in elk seizoen de moeite waard.

   Geliked door 1 persoon

  1. Op mijn smartphone doet ie het helemaal niet. Ook bij andere lezers is dit het geval. Volgende keer dan maar terug alle foto’s apart.

   Like

 2. Mooie foto’s! Als je als fotograaf niet van de herfst houdt, kan je je camera beter aan de wilgen hangen. Ik hoop volgende week ook nog eens op pad te kunnen met mijn kijkdoos.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: