28 gedachten over “Friday Photo”

     1. De schade is niet te overzien. Overstromingen, instortingen, opgebroken wegen, landverschuivingen, weggespoelde en vernielde wagens en inboedel, onbewoonbare huizen, teveel om op te noemen. Een ware ramp.

      Like

 1. Myriam weer zo een mooie foto. Mag ik weten welke smartphone je hebt of Iphone. Dochter wil een spiegelreflexcamera kopen . Maar ik raad het haar af. Is heel duur. Ik neem ook foto’s met mijn Iphone, maar jij neemt macro opnames. En ik heb die functie niet.

  Geliked door 1 persoon

  1. Merci Lies. Ik heb een heel gewone Huawei P20 Lite. Ik kan er niet alleen macro’s mee maken, maar ook panorama’s en er is een stand ‘professional’ om alles manueel in te stellen (die gebruik ik niet). Ik heb ook een dure Nikon camera in de kast liggen, maar mijn foto’s trekken op niks.
   Ben je zeker dat de macro functie op je telefoon niet ergens verborgen zit?

   Like

 2. In ‘ons’ bos zou ik een bijna identieke foto kunnen nemen. Helaas heeft men het domein afgesloten omdat de ingang volledig heringericht wordt.
  Heel mooie omgeving voor jou om te gaan wandelen!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik ben mijn omgeving ook meer en meer gaan appreciëren tijdens heel dit corona jaar. Vandaag weer een wandeling gedaan in een bos op 5 min. rijden van mijn deur waar ik nog nooit geweest was.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: