31 gedachten over “Friday Photo”

 1. Héél mooie foto’s.Dat helpt er mij aan denken dat het bij mij al jaren geleden is. 🤭En dan de benaming opzoeken,leuke bezigheid weeral in het vooruitzicht.

  Geliked door 1 persoon

   1. Deze week had ik geen tijd om mij te verplaatsen naar een bos, maar morgen hoop ik dat wel te doen. Ik vond het deze week ook veel té druk hier aan de kust. Misschien ook wel in De Knokkert. Het zal hier vol met Duitse toeristen. Onbegrijpelijk eigenlijk.

    Geliked door 1 persoon

       1. Wat je zegt… Ik ben vandaag wat verkouden geworden. Even afwachten tot maandag. En wat moet ik dan als ik nog een snotneus heb? En wat moet ik nu sowieso? Er is zoveel informatie en nu weet ik het niet meer. .. Even dit weekend rustig herbronnen en we zien wel.

        Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: