30-week Song Challenge – 28

Vandaag het volgende deel van mijn 30-week song challenge, afgekeken bij Satur9’s World.
Music Maestro Please.

A song by an artist whose voice you love

Er zijn er meerdere. Vandaag kies ik voor de mooie heldere stem van Julien Clerc. Ma préférence is het nummer dat ik gekozen heb.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

20 gedachten over “30-week Song Challenge – 28”

   1. Ik was helemaal zot van Claude Barzotti, die was een generatie jonger, maar had zo’n mooie zwoele stem, en zo’n mooie teksten, om over zijn knappe uiterlijk nog maar te spreken, haha!

    Geliked door 1 persoon

 1. Ik heb daarnet tijdens wat huishoudelijke taken een verzamel-CD met Franse liedjes laten spelen. Geen idee of deze er ook op staat, want weer afgezet toen ik telefoon kreeg van de dochter. Mooi lied!

  Geliked door 1 persoon

 2. Whahahaha, dit brengt mij terug naar mijn eigen schooltijd voortgezet onderwijs. Nu ben ik wat jonger dus mijn story met Julien begint sowieso met This Melody, in de jaren ’80 kwam de song Helene uit, en wij wilden dat vertalen, maar dat mocht niet ivm de peighnour en iets met blanc…. wat denk je, ik zie achteraf nog de pretoogjes in de ogen van mijn leraar Frans… want we deden het dus allemaal thuis, hoezo we mochten het niet vertalen, hahahaha

  A vous peignour cést trous blanc zoiets.. is lang geleden hoor, mijn Frans is niets van over gebleven.

  X

  Like

   1. whahahaha voor tieners wel ja 😉 Vandaar dat we het allemaal thuis stiekem gingen doen, leraar had zijn doel bereikt… we deden vrijwillig huiswerk, vertalen, hahaha 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: