We zijn er nog eens mee weg

Ons eerste weekend weg na mijn operatie is een feit. Onze huwelijksverjaardag, het mooie weer … dan gaan wij niet thuis blijven.

We hadden het weekend vrijdag al in stijl ingezet met een uitgebreide lunch bij Vista in Willemstad. In Nederland wordt er wat losser omgegaan met het hele corona gedoe én we hadden al een paar keer eerder voortreffelijk gegeten bij Vista.

Een heel ontspannen lunch dus, op het mooie terras aan het water met uitzicht over het Hollands Diep en de jachthaven van Willemstad.

Lunch bij Vista

Ik heb dan ook meteen maar een kamer geboekt bij Van der Valk in Middelburg. Dat wij van Zeeland houden is geen geheim en vanuit Middelburg kunnen we gemakkelijk alle kanten uit. We hebben de fietsen bij, want ik mag ‘op ’t gemakske‘ wat fietsen met mijn trombosebeen.

Zo fijn om weer eens weg te zijn …

Zeeland

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

50 gedachten over “We zijn er nog eens mee weg”

 1. Heel fijn om lezen, Myriam. Na vele weken angst en spanning, gun ik het jullie zo graag. Terug krachten opdoen met leuke uitstappen, dat is echt jullie ding. Genieten is de eerste stap in herstel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Weer mooie foto’s ! Kan je al terug wat eten…. want het zal er heerlijk uit.
  Proficiat met jullie huwelijksverjaardag !

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik kan al terug wat eten. Maar ik check eerst wel de website voor alle zekerheid. En ik heb wat tijd nodig!
   Dank je wel voor de felicitatie.

   Like

 3. O wat gun ik jullie dat! Na veel weken van kommer en kwel , doet het deugd om eindelijk terug van de mooie dingen van het leven te genieten. Nog heel veel plezier! En ze geven voor de aankomende week ook heel veel goed weer uit!

  Geliked door 1 persoon

  1. We kunnen helaas maar een paar dagen weg. Ik zit met mijn 4x kine per week en dat kan ik echt niet missen. Niet alleen voor de lymfedrainage maar mijn rug, schouders en nek zitten volledig vast. Ze moet dat mobiliseren want ik kan ’s morgens nog amper uit mijn bed geraken.

   Like

 4. Heerlijk te lezen hoe jij erop vooruitgaat! Wat een opluchting moet dit voor jou zijn stap voor stap te kunnen genieten van de dingen die je, bij de eerste schok, nog zo uitzichtloos leken. Je bent een kanjer.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik geniet in jouw plaats als ik dit lees. Zo fijn voor je. Het is je van harte gegund.
  Je zit niet zo ver van mij. ALs je in Vlissingen staat op de Boulevard, zwaai dan eens naar de vuurtoren aan de overkant. Daar woon ik. Helaas… de plicht roept weer morgen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik vind het echt krachtig dat jullie ook zo van het leven genieten, dat je die ontzettende, verschrikkelijke opdoffer zo een plaats van geven. Je bent een kanjer van een vrouw! Liefs voor jullie allebei 💙.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel. Ik vind dat ik geen andere keuze heb. Zwemmen of verzuipen. Dan kies ik voor zwemmen. En ik heb ook mijn moeilijke momentjes.

   Like

 7. Wat heerlijk, en ja, kan ik mij helemaal voorstellen dat je eraan toe was om erop uit te trekken! En dan zit alles ook nog mee, qua weer, jullie hebben overduidelijk genoten! Dat is alvast overwinning 1!

  Dit gaat helemaal goed komen, dat weet ik gewoon 😉 ❤

  X

  Geliked door 1 persoon

 8. Ik las eerst dit logje en dacht: “Zulke mooie ringen op de foto.” En in het volgend logje kwam de mooie en ontroerende uitleg. Proficiat en geniet van jullie uitje!

  Geliked door 1 persoon

 9. dat geloof ik , dat je er deugd van hebt. zzeland is dan ook het tofste plekske van nederland vind ik.
  ge komt daar bijna thuis.
  geniet maar volop, wij doen dat tegenwoordig ook!

  Like

  1. En of we ervan genoten hebben. Zeeland is voor ons ook thuis komen. Komt mede doordat onze zoon vier jaar op kot heeft gezeten in Vlissingen. Toen kwam ik er minstens twee keer per week (halen, brengen en af en toe in de helft van de week eens uit eten zodat hij wat afwisseling had tussen zijn spaghetti en croque monsieurs).

   Like

  2. Ik zie dat je je account gedelete hebt. Dat vind ik echt heel spijtig, al heb je overschot van gelijk met wat je schrijft. Kom maar gauw terug, anders ben ik straks nog de enige die haar mening durft te geven.

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: