30 gedachten over “Friday Quote”

   1. ja een mousske dat moet kunnen hé en van calorieën moet je je nu vast niets aantrekken. Ik veronderstel dat je heel wat bent ongevraagd afgevallen!

    Like

    1. Neen, in totaal 5 kilo. Het had van mij wat meer mogen zijn (heb zwaar overgewicht), maar dat is slecht voor de genezing want dan verlies je spieren en geen vet. En dat is ook niet de bedoeling.

     Like

     1. ja zoi is dat . Geen ideale vermageringskuur. Ach ja Myriam, blijf jij maar genieten van de dingen die er te rapen vallen. Je hebt aan de lijve ondervonden dat het leven ineens kan omslaan. Zoveel mogelijk genieten dus!

      Geliked door 1 persoon

        1. Ik hoop het ook. En ik hoop dat ze hun kaart niet veranderen tegen dan. Op de huidige kaart staan er verschillende dingen die ik zeker kan eten. 🤞

         Like

          1. Voilà se. Mailtje gestuurd met de vraag of, indien hun kaart veranderd is, ze mij een actuele willen opsturen. Dan ben ik gerust.

           Like

 1. hahahaha ja, ik ga mijn laatste bakkie van deze ochtend drinken, nog een paar blogs lezen, en dan op naar de huishouding, de afwas staat al in de week 😉 bij gebrek aan een vaatwasser, elke dag op de hand nog. 😉

  X

  Geliked door 1 persoon

    1. Ja, ik heb prijs. Zo zei de radioloog die de echo nam het ‘ge hebt prijs’. Diep veneuze trombose. Dus nu ook steunkousen en bloedverdunners. Ach ha, dat kon er nog wel bij. 😓

     Geliked door 1 persoon

      1. Ik doe mijn best maar het wordt toch wat veel. Ik heb nu die kousen van ’t ziekenhuis aan omdat de steunkousen moesten besteld worden. Naar’ t schijnt zijn die dubbel zo dik en dubbel zo straf.

       Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: