27 gedachten over “Friday Quote”

 1. Geniet alvast van het weekend Myriam, al is het natuurlijk altijd weekend als je op pensioen bent, maar toch voelt het een beetje anders. Hopelijk och nog wat zomerweer.

  Geliked door 1 persoon

  1. Op dit moment zou ik er nog niet veel aan hebben, maar misschien eind volgende week. Gewoon de zee zien en een terrasje doen. Meer moet dat zelfs niet zijn

   Geliked door 1 persoon

      1. Gedeeltelijk. Het mondmasker krijg ik niet over mijn kin, dus dat hangt daar zo halverwege wat te zwabberen.
       Maar het is vooral mijn arm die mensen afschrikt. Zelfs de apotheker schrok toen ze het zag. Ik mag niet vergeten een windeltje mee te nemen.

       Geliked door 1 persoon

 2. Ik hoop dat je gauw het hele alfabet aan vitamine kunt tanken, alles wat je goed doet.

  Ik las over dat je arm en gezicht. Een afgeknipte lange mouw van een katoenen shirt kan wat bedekken. Verder is er een buff, een soort col die je goed om je gezicht kunt dragen. Google er eens op.

  Maar misschien zit je niet op dit ongevraagd advies te wachten. Doe wat goed voelt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Mijn arm is eigenlijk – op een klein stuk na – al mooi aan het genezen. En om mijn hals doe ik een sjaaltje als ik buiten kom. Degene die het niet wil zien, die moet de andere kant maar opkijken.

   Geliked door 1 persoon

   1. Fijn dat het goed geneest en dat je gewoon jezelf laat zien. Je last een wonder zien, dat je gezicht zo hard aan het werk is om beter te worden. Maar mensen begrijpen/beseffen het vaak niet en dat komt door de schrik.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: