Op controle

Ik ben net terug van mijn eerste postoperatieve controle.

Eigenlijk is er maar één ding dat belangrijk is en dat is dat alle slechte cellen zijn weggenomen en dat er GEEN nabehandelingen komen. Als dat geen goed nieuws is!

Ik haal opgelucht adem.

Voor de rest heeft het zijn tijd nodig en zal mijn geduld danig op de proef worden gesteld.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

72 gedachten over “Op controle”

 1. Ondanks alles is dat heerlijk nieuws, Myriam!
  Nu kan je werken aan het herstel, zonder extra behandelingen die enkel nog verder afbreken.
  Ik heb veel aan je gedacht vandaag.
  bekijk het van dag tot dag.

  Geliked door 1 persoon

      1. Ik heb nu weer iets anders gekregen maar zou met mijn huisarts moeten overleggen over Melatonine. De vrij verkrijgbare zijn te licht en de zware zijn alleen op voorschrift. En mijn huisarts is tot eind deze maand met verlof.

       Like

 2. Goh! Geweldig nieuws! Van harte proficiat. Ik heb de hele dag aan jou gedacht. Ik wed dat je vannacht slaapt als een roos.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een opluchting moet dat zijn voor jullie. Ik trok me je operatie erg aan. Het is nog geen eenvoudige weg die je te gaan hebt, maar geen kwaadaardige cellen meer te bestrijden in ieder geval. Ik duim dat er oplossingen worden gevonden voor de moeilijkheden waar je nu nog mee zit en dat het herstel zonder complicaties mag verlopen. In gedachten die ik een huppeldansje met je. Ja ik ben gek, maar van de goede soort.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ja hoor. Heb nu weer iets anders gekregen, maar alle artsen doen moeilijk over slaapmedicatie. Ik weet zelf ook dat het niet ok is om dat lang te nemen. Ik was ook al een hele tijd aan het afbouwen, tot ik het slechte nieuws kreeg.

  Like

 5. Wat een ongelooflijk goed bericht, Myriam! Ongelooflijk goed, in de zin van: geen verdere medische interventies, maar rustigaan je lichaam de tijd geven om te herstellen om daarna de weer draad op te kunnen pakken, waar je hem even moest laten liggen. Ik ben blij voor jou/jullie. Zet ‘m op! 💖💖

  Geliked door 1 persoon

  1. De kans zit erin dat er over een (dik half) jaar nog een hersteloperatie volgt. Is afhankelijk van het feit of de nieuwe mondbodem voldoende ‘wegzakt’. Die zit nu erg in de weg en moet nog slinken. Indien dat niet vanzelf gebeurt, dan halen ze stukjes mondbodem weg zodat het geheel wat kleiner wordt. Mag/kan nu nog niet vanwege littekenvorming. Tijdens diezelfde ingreep zou ik dan ook meteen implantaten krijgen.

   Like

 6. Zo! Wat een fantastisch goed nieuws lees ik nu.
  Ben echt heel blij voor jou.
  Infeite vrij bizar want ik ken je enkel van jouw blog te lezen, en toch heb ik al heel veel aan jou gedacht,
  Slaapproblemen,
  Hier zit er nog zo eentje. Vreselijk enerverend.

  Hoop dat je met het goeie nieuws eens goed geslapen hebt nu.

  Geliked door 1 persoon

 7. Beregoed nieuws, Myriam, dat is al een grote zorg die je niet meer in je hoofd moet opstapelen en nu opzij kan zetten. De volgende uitdaging komt er nu aan, rustig en vol vertrouwen jezelf weer opbouwen. Het is zeker niet de gemakkelijkste weg te gaan, maar ook dat komt goed.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wat een mooi bericht ,gelukkig geen nare na behandelingen .Gefeliciteerd .Je hebt nog een lange weg te gaan en hebt gewoon juist nu je nachtrust nodig .Ik hoop dat je huisarts je daarbij kan helpen .Ik heb voor het eerst in heel veel jaren een hele nacht geslapen ,van rond 11 uur tot half 6 vanochtend en ben nog steeds stomverbaasd !

  Geliked door 1 persoon

  1. Wow, dat is om jaloers op te zijn. En dat ben in ook vaak als ik mijn man naast me hoor snurken.
   Maar het is je natuurlijk van harte gegund.

   Like

 9. Dat is een mooi vooruitzicht. Heel mooi eigenlijk na al de slechtste scenario’s die je had.
  Op naar een hernieuwde levensstijl. Al zal die misschien toch niet meer hetzelfde aanvoelen. Zo iets ingrijpend kun je toch nooit echt achterlaten en vergeten denk ik.
  Dikke knuffel voor je verjaardag trouwens
  Lisa

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel.
   Neen, ook al is de uitslag goed, vanaf nu is er toch een leven vóór en (tijdens) na K. En zal er bij iedere driemaandelijkse controle ook wel de nodige spanning aanwezig zijn. Maar voor nu ben ik heel content

   Like

 10. Dat is heel goed nieuws, en dat is voor het moment het belangrijkste. Het zijn natuurlijk té ingrijpende zaken om om er direct afstand van te kunnen nemen. , daarvoor heeft het toch allemaal teveel impact zo’n ziekte.

  Geliked door 1 persoon

 11. Ik heb net je hele verhaal zitten lezen. Ben er van onder de indruk. Wat een ontzettend moeilijke tijd heb je achter de rug.
  Gelukkig nu goed nieuws bij de eerste controle. Ik wens je heel veel sterkte en beterschap!
  Monique

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: