30-week Song Challenge – 19

Vandaag het volgende deel van mijn 30-week song challenge, afgekeken bij Satur9’s World.
Music Maestro Please.

A song that makes you think about life

It’s my life van Bon Jovi.
Het is nu of nooit.
We hebben maar één leven.
Waarom zaken die ertoe doen uitstellen?
It’s now or never!

It’s my life
It’s now or never
I ain’t gonna live forever
I just want to live while I’m alive

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

20 gedachten over “30-week Song Challenge – 19”

 1. Ik heb heel mooie herinneringen aan dit nummer, gelinkt aan een uitstapje met vrienden in het middelbaar toen we de hele dag dit liedje niet uit ons hoofd konden krijgen. Nostalgie ten top!

  Geliked door 1 persoon

 2. Mijn absolute nr 1 op muziekgebied! De tekst, de kracht die er vanaf spat, alles klopt in dit nummer. It’s nor or never, helemaal mijn motto. Heb je de slow version weleens gehoord? Misschien nog wel mooier dan het origineel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Heerlijk! en toevallig? Is het vandaag GFT afval wat aan de weg mag, hahaha 😉 Ik ben even lekker aan het luisteren nu ik een kop telefoon heb op de laptop dus kan ik luisteren, dit is helemaal mijn jeugd Bon Jovi, niet dat ik alles goed vond, maar deze nummers uit de top van toen, echt wel!

  X

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: