30-week Song Challenge – 17

Vandaag het volgende deel van mijn 30-week song challenge, afgekeken bij Satur9’s World.
Music Maestro Please.

A song you’d sing a duet with someone on karaoke

You are everything van Diana Ross & Marvin Gaye. Ik heb het al eerder aangehaald: ik ben een Motown fan. En het bijzondere is dat ik dit nummer effectief al in duet gezongen heb. Mijn neefje had voor kerst zo’n karaokeset gekregen en die moest op het kerstfeest met de familie natuurlijk uitgebreid getest worden. Zelfs mijn moeder heeft toen nog gezongen!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

27 gedachten over “30-week Song Challenge – 17”

  1. Het was een eenmalige ervaring hoor. En mijn ‘publiek’ was mijn familie. Ik zou zoiets nooit durven in bv. een karaokebar (moest dat nog bestaan).

   Geliked door 1 persoon

 1. Dit heb ik ook vaak meegezongen. Jammer dat zingen nu geen optie meer is voor me. Dàt en -tijdens een leesdip – lezen zijn de dingen die ik het meeste mis in mijn leven.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik kan ook niet meer zingen (uitgerekte stembanden), maar ik kan nog heel goed en zuiver fluiten. En van die leesdip: ik zit er ook weer middenin. Heb al in weken geen boek meer vast gehad en het ging zo goed in het begin van de lockdown.

   Like

   1. Ze heeft nog altijd haar vaste column bij Margriet. Van Libelle weet ik het niet, want die heb ik niet (loopt bijna parallel, dus dan geef je 2x geld uit aan hetzelfde).

    Geliked door 1 persoon

    1. Ik had vroeger een abonnement op allebei (de NL Libelle welteverstaan). Ik kon niet kiezen, las ze allebei graag. Tineke Beishuizen had een column in de Libelle en die wou ik ook niet missen. Is lang geleden hoor. Ik koop al lang geen tijdschriften meer want ze liggen hier maar te liggen.

     Like

     1. Van bij mij gaan ze naar mijn moeder. Die geeft ze door aan een vroegere buurvrouw en als die ze gelezen heeft, geeft ze ze door aan haar zus. Wat er dan verder mee gebeurt, weet ik niet, maar ik sluit niet uit dat ze nog een verder leven krijgen.

      Geliked door 1 persoon

 2. Oh zo leuk als je een goeie zangstem hebt. Daar ben ik nu eens jaloers op zich. Ik heb een stem als moeder de gans. Vreselijk. Geniet van muziek, kan een mens zo opvrolijken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Momenteel heb ik the Corrs opstaan, heerlijk, Liefste is weg dus kan ik mee galmen, want ik zing zo vals als een kat zoals men dan zegt, hahahaha

  Jouw nummer, ook mooi, mijn ouders waren ook van Motown, maar dan wel de heren meer, de dames iets minder 😉

  X

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat leuk dat je dit lied ooit zelf gezonden hebt zeg : ) Dat lijkt me erg leuk aan karaoke : )

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik kende dit nummer eigenlijk niet. Ik heb me trouwens nog nooit aan karaoke gewaagd, geen idee eigenlijk wat ik dan in duet zou willen zingen. Misschien iets van Grease 😉

  Geliked door 1 persoon

 6. Echt wel een heel geweldig nummer, wat een stem heeft Diana Ross toch. Dat zal bij een karaoke allicht even iéts minder uitpakken;-) Maar samen zingen kan natuurlijk erg leuke zijn.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: