30-week Song Challenge – 16

Vandaag het volgende deel van mijn 30-week song challenge, afgekeken bij Satur9’s World.
Music Maestro Please.

A song that’s a classic favorite

Een moeilijke want ik heb zoveel favoriete klassiekers. Ik ga niet voor de nummers 1, 2 of 3 uit de 1000 Klassiekers van Radio 2, maar wel voor het nummer 7 en dat is Nothing else matters van Metallica, een nummer uit 1992. Zes minuten lang genieten van de mooie klanken, de gitaarsolo’s en de stem van James Hetfield. Een persoonlijk nummer dat hij schreef met zijn vriendin in gedachten.

So close, no matter how far
Couldn’t be much more from the heart
Forever trust in who we are
And nothing else matters

Metallica was een van de favoriete bands van mijn zoon toen hij jong was … ik heb het misschien wel duizend keer gehoord en ken het nog steeds van buiten.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

17 gedachten over “30-week Song Challenge – 16”

 1. Ik had een nichtje die fan was. Ikzelf niet echt, maar toch ging ik met haar naar een optreden van Metallica in Flanders Expo omdat ze dat zo graag wilde. De zaal was stampol, snikheet, over-luid. Mijn nichtje werd er niet goed van en begon te hyperventileren. Leuke uitstap was dat 😁 Ik moet er telkens weer aan denken als ik Metallica hoor… Het is nu helemaal mijn ding niet meer.

  Geliked door 1 persoon

  1. Beangstigend moet dat geweest zijn! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het nu zelf ook niet meer zo vaak opzet hoor. Het is toch meer iets van eind jaren ’80, begin jaren ’90 … toen ik daar nog beter tegen kon.

   Geliked door 2 people

 2. Oudste was een fervent fan. Ongelukkig genoeg zette hij alle registers open, zodat het hele huis trilde. Aangezien ik (nog altijd) “gezegend” ben met een zeer scherp gehoor, kan ik dit (en alle andere nummers) nog steeds niet appreciëren …

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat was bij ons niet anders. Metallica, Deep Purple, Rage Against the Machine, … Die laatste kon ik echt niet appreciëren.

   Like

   1. Aangezien ik me altijd zoveel mogelijk heb proberen afsluiten (zelfs met gehoorbeschermers), heb ik ook nooit iets meegedragen van eventuele teksten.

    Geliked door 1 persoon

     1. Hahaha neen, niet echt! Smashing Pumpkins en Tool hoor ik heel erg graag. Rage Against the Machine kan ik best wel verdragen. En zo is er nog wel vanalles. Veel grunge ook.

      Geliked door 1 persoon

 3. Oh die, ja dat kan ik nog wel waarderen. Dat is zo gek, heb niets met metal en steviger eventueel, maar als die gasten een ballad maken dan is het ook kippenvel van top tot teen!

  X

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: