7 gedachten over “Friday Quote”

 1. Ja, prachtig altijd weer, tenminste, wat ik van de mooie docu’s op tv zie šŸ˜€ De woestijn lijkt alsof het levenloos is, maar het tegendeel is waar!

  X

  Like

 2. De woestijn… ik was er nog nooit, maar ik heb begrepen uit jouw verhalen dat ze magisch zijn en dat je er mooie herinneringen aan bewaard. Tijdens de coronaperiode heb ik mij in de lege duinen ingebeeld dat ik in de woestijn liep. De temperatuur was niet hetzelfde, maar de sfeer was misschien een ietsepietsie te vergelijken met een woestijnsfeer.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, de woestijn, dat heeft altijd een enorme aantrekkingskracht De oneindigheid en de leegte, het gevoel (bijna) alleen op de wereld te zijn.
   Normaal gezien hadden we in oktober de Namib bezocht. Daar keek ik weer heel erg naar uit. Ze zal er volgend jaar ook nog wel zijn.
   In de woestijn kan het ook koud zijn hoor. Overdag meestal heel heet, ’s nachts koelt het heel erg af. Vandaar de dikke wollen wandbedekking in de bedouinententen.

   Like

 3. Net als de zee, of de oceaan.
  Op de brug van Noirmoutier had ik dat altijd zo… de oceaan zag er elke keer anders uit, en door de wind “zong” de brug een spookachtig lied… heerlijk, en tegelijk wat griezelig. Maar elke keer anders.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: