22 gedachten over “Friday Quote”

 1. Ik ben hier gisteren nog eens naar de Internationale Rozentuin geweest. Het is daar ontploft aan geur en kleur en bloei. Ik heb zo genoten!
  Mooie roos heb je daar!

  Geliked door 1 persoon

  1. Dit zijn hele oude klimrozen. Ze geuren ook heel erg. Nadat mijn moeder overleden is hebben we ook de rozen uit haar tuin bij ons in de tuin gezet, rode en witte, zowel in de volle grond als in potten en dat groeit en bloeit. Dat zijn wel soorten die later bloeien. Er staat ons dus nog veel moois te wachten.

   Like

    1. Mijn nichtje is in het huis van mijn moeder gaan wonen en zij wou alles strak, strak, strak. Rozen pasten daar niet meer. En weggooien vonden we ook zonde. Vandaar.

     Geliked door 1 persoon

 2. Nou, die regen is anders welgekomen. Onze tuin fleurt helemaal op!

  Prachtige roos. Jammer dat ik geen rozen kan houden. Er is “iets” (vermoedelijk een schimmel op de doorns) waardoor prikwondjes bij mij erg en lang gaan zweren. Hier in de wijk zijn er een paar voortuintjes met witte stamrozen. Schitterend! Ben ik jaloers, maar aan de andere kant: als ik naar de winkel of de markt ga, kan ik er van genieten zonder me te prikken.

  Geliked door 1 persoon

  1. Het heeft hier al flink geregend, maar je ziet het amper in de regentonnen. Maar goed, we krijgen nog wel wat de komende dagen.

   Like

 3. Ik geniet van mijn rose garden! Maar de felle wind en de plensbuien strooien veel rozenblaadjes de tuin in. Ik denk dat het een soort bedanking is van de rozen omdat ik ze zo goed mogelijk verzorg 🙂

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: