30-week Song Challenge – 13

Vandaag het volgende deel van mijn 30-week song challenge, afgekeken bij Satur9’s World.
Music Maestro Please.

A song you like from the seventies

Ik ben een fan van het Motown label. Daarom kies ik voor Dirty Ol’ Man van The Three Degrees uit 1974. In dat jaar leerde ik mijn man kennen en in de club/dancing waar we toen uitgingen was dit genre muziek zeer populair.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

28 gedachten over “30-week Song Challenge – 13”

 1. Mooi nummer uit de tijd dat ik oude mannen (dat waren ze allemaal boven de 25) onaantrekkelijk vond. Vreemd hoe je smaak evolueert met je leeftijd. Nu zijn vijftigers en alles wat jonger is groene blaadjes geworden.

  Geliked door 3 people

 2. hahahahaha, de song krijgt een aparte betekenis als je daadwerkelijk stellen kent waar de man veel ouder is dan de vrouw 😉 Gehuwd en wel of samen wonend… Ik moet altijd glimlachen als ik het hoor in het nu.

  X

  Geliked door 1 persoon

 3. Haha ze dagen die dirty old man goed uit! Eerst bijna in hun blootje lopen en dan een vermanend vingertje opsteken! Foei foei aan de dirty naughty girls!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: