30-week Song Challenge – 12

Vandaag het volgende deel van mijn 30-week song challenge, afgekeken bij Satur9’s World.
Music Maestro Please.

A song from your pre-teen years

The great pretender van The Platters uit 1955. Heel oud, maar hij staat in mijn Spotify playlist!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

14 gedachten over “30-week Song Challenge – 12”

  1. Oh, hahahahaha ja die stonden bij ons ook in de kast, en ergens in mijn tienertijd ontdekte ik het dubbel witte album met een glas voorop volgens mij ook… omdat de great pretender door Queen of Mercury was gecoverd, vertelde mijn moeder dat, dus ja.. dan moest ik het origineel luisteren, als die toch in de kast stond!

    X

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: