Friday Photo

Palau de la Música Catalana, Barcelona

Tijdens een van onze citytrips naar Barcelona hebben we een concert bijgewoond in het Palau de la Música Catalana. Wat mij betreft een van de mooiste gebouwen van Barcelona, van de hand van Montaner (UNESCO Werelderfgoed sinds 1997).

Tijdens een vorig bezoek aan de stad hadden we de rondleiding met gids gedaan en een heel klein stukje muziek mogen horen. De akoestiek is er werkelijk fenomenaal. Vandaar dat we persé een concert wilden bijwonen. Op het programma: Trio Ludwig met kamermuziek van Beethoven voor piano, viool en cello.

We hebben er heel erg van genoten. Moest je dit ooit van plan zijn … lang op voorhand reserveren is de boodschap.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

10 gedachten over “Friday Photo”

 1. Beethoven kan ik goed smaken. Luxueus prachtig gebouw. We waren al in Barcelona, maar vergaten toen een concert op het programma te zetten. Wie weet, ooit? in betere en andere tijden?

  Geliked door 1 persoon

 2. Oh…. wat een prachtgebouw! Wat zal het genieten zijn om daar mooie muziek te horen. Ik verwacht niet nog ooit in Spanje te komen maar zeg nooit nooit.

  Geliked door 1 persoon

  1. Zeer mooi inderdaad. Zoals wel meer gebouwen van Montaner. Iedereen kent Gaudí terwijl Montaner zeker zo belangrijk is geweest voor Barcelona.

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: