30-week Song Challenge – 8

Vandaag het volgende deel van mijn 30-week song challenge, afgekeken bij Satur9’s World.
Music Maestro Please.

A song about drugs or alcohol

Vrij evident dat ik kies voor Sex & Drugs & Rock ’n Roll van Ian Dury uit 1977. Het piano riedeltje (vanaf 1’46”) vind ik wel mooi. De rest … bwah.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

9 gedachten over “30-week Song Challenge – 8”

  1. Schitterende keuze Myriam. Ik wist niet dat gij ook zo een wilde smaak had. Ik ook. Dat kan mijn man niet altijd begrijpen omdat hij erg van de klassieke muziek is, maar ik ga nog altijd wild van de muziek mijner jeugd, waaronder Ian Dury. Het lijkt wel of het nu dezer dagen ook erger is. Af en toe ga ik een half uur uit de bol uit het zicht van mijn echtgenoot. 😆💃🏻💃🏻

    Geliked door 1 persoon

  2. Het lijkt me een leuke uitdaging om elke week 1 dag te schrijven over een liedje waar herinneringen aan verbonden zijn. Misschien moet ik dat maar eens van je overnemen! Dan moet het niet steeds over de corona gaan.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: