30-week Song Challenge – 5

Vandaag het volgende deel van mijn 30-week song challenge, afgekeken bij Satur9’s World.
Music Maestro Please.

A song that needs to be played loud

Zo ken ik er wel meer dan één! Gemakkelijkshalve kies ik voor de zwoele stem van Barry White en voor You’re the first, the last, my everthing. Een nummer uit 1974, dat mooie herinneringen oproept aan de thé dansants in de Nieuwe Moriaan in Antwerpen. Daar waar ik zelf my first (nu ja, mijn echte first dan toch), my last en my everything vond.

The first, my last, my everything
And the answer to all my dreams
You’re my sun, my moon, my guiding star
My kind of wonderful, that’s what you are

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

18 gedachten over “30-week Song Challenge – 5”

 1. Dat is nu zo’n nummer dat je op elk trouwfeest hoort hé. Zelf ben ik er geen fan van, maar leuk dat je er zo’n mooie herinneringen aan hebt.

  Geliked door 1 persoon

   1. Ja hè. En niemand heeft “gelijk”. ’t Is zoals met eten. Ik leerde mijn kinderen zeggen: ik vind spruitjes niet lekker. Niet: spruitjes zijn niet lekker. Want ieders smaak is verschillend. (slecht voorbeeld. ze lusten spruiten)

    Geliked door 1 persoon

 2. Thé dansants … Gebruik die ter bij jongeren van vandaag en er kunnen 2 dingen gebeuren: ze denken dat het over thee van pado’s gaat, of ze liggen in een deuk. Kan ook en – en zijn. Tegenwoordig hebben ze het over lock downparty’s …

  Geliked door 1 persoon

 3. Een heerlijk nummer .ook uit mijn jongere tijd toen we nog gezellig naar de dansgelegenheden gingen .Zo’n leuke tijd was dat
  Groetjes Elisabeth

  Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: