19 gedachten over “Friday Quote”

    1. Ik heb er al een tijd last van. Heb sinds de vakantie in oktober geen boek meer vastgehad. Niet van mijn gewoonte, maar het is niet fijn lezen als je na 20 bladzijden moet gaan kijken wat er daarvoor alweer gebeurd was.

     Like

      1. Rusteloos, te veel prikkels. Ik lees het beste buiten in de tuin. Maar daar is het nog wat te koud voor en áls het dan mooi weer is, dan stappen we liever op onze fiets.

       Geliked door 1 persoon

 1. Ik verslind boeken, maar de bibliotheken zijn allemaal gesloten. Ik maak nu maak nu maar wat mondmaskers en ga beginnen aan mijn zomercollectie rokken en jurken. Stoffen heb ik gelukkig in overvloed.En met drie breimachines en een overvloed aan wol kan ik nog tot het einde van het jaar verder.

  Geliked door 1 persoon

  1. ik heb minstens 500 boeken op mijn e-reader staan, maar ik kan me helaas niet meer concentreren. Ik, die vroeger zoveel gelezen heb!

   Like

 2. Daarom doe ik het zo graag. Ik had net een hele lading van de bieb en ik heb nog een kast vol thuis. Tip is om nog eens in je kunstboeken en zo te bladeren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Daar kunnen we nu zonder schuldgevoel van genieten. Heerlijk. Alhoewel ik mij slecht kan concentreren op het lezen omdat die corona mij toch meer bezig houdt dan ik dacht.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: