33 gedachten over “Friday Quote”

 1. Machtig! Maar ik zou er warschijnlijk niet zo dicht bij durven te gaan zitten, met mijn wankel evenwicht! Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoogtevrees is mij totaal vreemd. Nu zou ik niet zomaar ergens in de diepte springen hoor, maar zo op een rand gaan staan of zitten, daar heb ik geen probleem mee.

   Geliked door 1 persoon

   1. Ik heb daar echt wel last van, en vind dat eigenlijk jammer. Maar ja. Kijk ik wel foto’s en geniet ik daarvan 🙂 (soms slaat het daarbij al in m’n buik)

    Geliked door 1 persoon

  1. Ja hoor, dat kan. Randjes zijn er overal. Dat zie je wel op de foto.
   Die rotsen zijn zo prachtig. We hebben tijdens die reis nog wel spannender dingen gedaan …

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik voel mijn maag al draaien als ik je daar zo zie zitten. Mooie foto, maar ik zou er nooit voor poseren.

  Geliked door 1 persoon

   1. Ik heb geen hoogtevrees. Ik klim zonder verpinken (maar wel buiten adem) naar de top van een toren. Maar dan … Mensen verwarren nogal eens hoogtevrees met dieptevrees. Een gewone trap in ons eigen huis: als ik boven klaar sta om af te dalen en ik kijk in dat gat vóór mijn voeten … Ik moet altijd mijn 2 handen vrij hebben om mij vast te houden. Als ik iets naar beneden moet brengen, kom ik achteruit naar beneden, “zoals de katten” zeggen ze bij ons. 🙂

    Geliked door 1 persoon

    1. Oh echt? Neen, dieptevrees ken ik ook niet. Ik neem zelfs nooit de leuning vast als ik van de trap ga. Ook niet als ik mijn kleinzoon naar beneden draag. Al zou ik dat misschien beter wel doen …

     Like

 3. Ik heb VERSCHRIKKELIJKE, maar dan ook echt VERSCHRIKKELIJKE hoogtevrees… Zei ik al dat ik hoogtevrees heb? 😋

  Geliked door 1 persoon

 4. Mooie foto! Wij hebben overwogen om deze winter naar Oman te gaan, maar dan had ik meer tijd willen hebben om die reis voor te bereiden dan nu voor de Canarische eilanden. Wie weet komt het er één van de volgend jaren wel van. Je houdt mijn goesting wel levend zo :-). Het zou een bijzonder moment geweest zijn, dan zouden we er net na de dood van de vorige sultan zijn geweest.

  Geliked door 1 persoon

  1. Je moet dat echt een keer doen. Een machtig mooi land qua natuur en super vriendelijke mensen. Een van onze mooiere reizen.

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: