23 gedachten over “Friday Quote”

    1. Succes! Benieuwd wat ze gaat zeggen.
     Hier trouwens ook kuisdag, voor de nieuwe poetsvrouw. Wij hebben 7 km gewandeld en een terraske gedaan. 😉

     Like

     1. Bloedtesten afwachten. Ze heeft zich over niets uitgesproken. Ten vroegste woensdag. Maar t zal eerder vrijdag zijn. Ze heeft wel al mijn klachten in de computer gestoken. Dat is al iets.

      Geliked door 1 persoon

 1. Heb me gisteren in de auto ook zitten verbijten. Zo’n mooi weer en ik kon er niet van genieten! Vrijdag ben ik de hele dag chauffeur/pakjesdienst/manuusje-van-alles bij mijn moeder. Toch nog op een redelijk uur thuis geraakt en – na volgens mij toch een welverdiende – kop koffie met hond Jeppe nog naar het haventje gaan wandelen. Deed dàt deugd!!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Het was heerlijk buiten. We hebben 7 km gestapt, wat heel veel is voor mij. In de zon moest ik zelfs mijn jas uitdoen, zo warm was het. Zo mogen er nog veel dagen volgen maar als ik nu naar buiten kijk zal het niet voor vandaag zijn …
   Jij hebt gisteren een goede daad gedaan. Ik wou dat ik dat nog kon doen voor mijn moeder. Zij overleed zes jaar geleden …

   Like

   1. Soms sakker je in je binnenste wel eens omdat – zoals gisteren bijvoorbeeld – het weer lokt voor andere zaken. Maar het is zoals je zegt: zolang je daar nog over kan sakkeren, heb je je moeder nog. 😉

    Like

    1. Zo herkenbaar. Ik heb vroeger ook wel eens gesakkerd omdat ze altijd alles (zo voelde dat toen aan, want ze was een heel zelfstandige vrouw) aan mij vroeg en niet aan mijn broer. Daar heb ik nog wel eens wroeging van.

     Like

     1. Wroeging moet je daar niet over hebben. Het is een natuurlijke, menselijke reactie als je onder druk staat. Als er al iemand wroeging moet hebben, is het je broer, onder voorwaarde dat hij ervan wist en deed of zijn neus bloedde. Eens goed vloeken als het je teveel wordt, lucht op. En als je het dan alsnog doet, who’s to blame?

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: