Laat ik het eens …

… over het weer hebben. Het mistroostige grauwe en grijze begint me flink de keel uit te hangen.

De vorige jaren heb ik hier eigenlijk nooit last van gehad en ik weet ook hoe dat komt. We gingen in de winter altijd op vakantie naar een zonnige bestemming: Kaapverdië, Senegal, Egypte, Canarische Eilanden, Dubai, Oman, Costa Rica, … Dit jaar doen/deden we dat niet omdat we in september een grote reis gaan maken waarvoor we diep in de buidel moeten tasten.

Dit is dus pure zelfkastijding …

Maar volgende winter zijn we gegarandeerd weer weg. Het zal mijn humeur ten goede komen!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

10 gedachten over “Laat ik het eens …”

 1. Later, als ik niet meer moet werken blijf ik onder geen beding thuis gedurende de gure Belgische winters. Of misschien woon ik wel in een warmer land…who knows?

  Geliked door 1 persoon

  1. Overwinteren in het buitenland, dat was ook ons plan. We hebben het een paar keer geprobeerd met een maand en telkens waren we na die maand blij dat we naar huis konden. Misschien en zeer waarschijnlijk door het feit dat we nu een kleinkind hebben. Ik zou het erg vinden om hem enkele maanden niet te zien.

   Like

 2. Het is dit jaar echt bar en boos gesteld met de grijsheid van ons bestaan. Ik hoorde deze week dat het komt vanwege de stand van ons zonnestelsel t.o.v. de aarde. Geen idee of dit klopt, maar ook ik ben het meer dan zat.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: