15 gedachten over “Friday Photo”

  1. Ben ook zo toe aan kleur en fleur. Of kleur vàn fleur, hoe je het noemen wil. Op 1 januari had ik de kerstboom alweer opgeruimd en op 2 januari stond de eerste grote bos tulpen in huis. De eerstvolgende dag dat de zon zich laat zien (of minstens dat het buiten droog blijft) wil ik in de tuin wat oprommelen. En speuren naar de eerste bollen die opkomen.
    Eindelijk is januari voorbij. Aan die maand komt naar mijn gevoel zo moeilijk een eind! En die grauwheid buiten helpt ook niet. De dagen zijn al flink gelengd, maar je merkt het amper.

    Geliked door 1 persoon

    1. Er leek inderdaad geen einde te komen aan januari. Wij gaan gewoonlijk in januari even naar een warm land om wat vitaminen op te doen en de troosteloosheid te doorbreken, en dat hebben we dit jaar niet gedaan. Hopelijk wordt februari wat zonniger al ziet het er niet best uit voor de week die komt.

      Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: