Klimmen en dalen

Geniesserpfad Sankenbachsteig in Baiersbronn

Het kriebelde weer. Zaterdag hotelletje geboekt, zondag wij weg. Naar het Zwarte Woud. Ik had gehoopt op sneeuw zodat ik nog eens zou kunnen (proberen) langlaufen, maar sneeuw is hier heel ver te zoeken. Dat wist ik op voorhand hoor, met dank aan weerberichten en webcams, maar aangezien deze week de enige was die voor ons allebei paste in verband met bezigheden allerhande – gepensioneerden hebben altijd tijd te kort – was het te nemen of te laten. En ik pak wat ik kan krijgen …

Gelukkig is het wel goed wandelweer – droog en een graad of acht – en is er aan mooie wandelpaden geen gebrek. Gisteren gaf mijn fitbit 21000 stappen aan. Niet slecht voor een ongeoefend wandelaar want het gaat hier heel erg ⬆️ en ⬇️. Gelukkig ben ik vanmorgen vlot mijn bed uit geraakt.

Ter ontspanning heeft ons hotelletje een zwembad en wellness én gratis taart iedere namiddag. Wat wil een mens nog meer?! 😉 We vermaken ons hier wel.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

19 gedachten over “Klimmen en dalen”

  1. Waow, ik verlang echt tot mijn man met pensioen is. Nog een kleine twee jaar! Ik vind het zalig om last minute iets te boeken en gewoon te vertrekken. Zo kan je ook soms batjes doen. Veel wandelplezier. Amai, zoveel km zou ik niet halen. Wij zijn geen grote wandelaars. We wandelen graag in t stad waar er iets te zien is. Maar dat zullen jullie daar ook vast in de buurt hebben! Geniet ervan!

    Geliked door 1 persoon

    1. Ik ben ook geen echte wandelaar maar zo op onbekend terrein vind ik dat wel eens plezant. Wist niet dat ik zo ver kon stappen eerlijk geze3, maar ik moest wel. Haha. Morgen naar Strasbourg. Stadjes vind ik ook plezant, daar word ik precies nooit moe.

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: