Partners

Deze las ik op Facebook.
Grappig bedoeld maar in ons geval is dat ook écht zo.
Drie keer raden wie bij ons partner 1 en partner 2 is.
Juist … Ik ben partner 1.

Vóór onze reis naar de Costa del Sol in oktober kreeg ik volgende vraag:

Hij: In welke plaats in Mallorca ligt het appartement dat wij gehuurd hebben?

Ik: DUH?!?!?! Mallorca??? Wij gaan helemaal niet naar Mallorca!!!

Hij: Ah nee? Waar dan wel?

En dat is niet de eerste keer. Ik begin me oprecht zorgen te maken over manlief zijn geestelijke gezondheid. 🙄

Al is het blijkbaar een vrij ‘normale’ situatie aan de reacties op FB te lezen.

Ik was er in ieder geval niet blij mee en verweet hem dan ook desinteresse. Wat het volgens hem helemaal niet was. Hoe kwam ik daar nu weer bij?

Ja, hoe dan?

😤

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

13 gedachten over “Partners”

 1. Wellicht heeft elk bij jullie zijn eigen ‘vakgebied’?
  Hier gebeurt het toch op deze manier, waarop ik soms ook al eens de bal durf misslaan bij iets dat hij heeft geregeld.
  In de loop der jaren hebben we zo elk onze to do’s veroverd.
  Maar op reis gaan beslissen we nog altijd samen 🙂
  Jullie trekken er dan ook heel veel op uit. Misschien kan hij niet meer goed volgen dan? 🙂

  Like

  1. Ik denk inderdaad dat hij niet meer goed kan volgen soms. 😉
   Het is wel zo dat ik alle voorbereidingen doe, tot in het overdrevene soms, maar we beslissen uiteraard wel samen. Het is ook een kwestie van interesse denk ik. Ik ben er altijd zo lang mee bezig op voorhand ; hij moet dikwijls nog in de reisgids beginnen als we al op het vliegtuig zitten. Dat is het verschil tussen ons.

   Like

 2. Het is heel grappig om te lezen, maar als je in de situatie zit… toch denk ik dat je partner het gewoon heerlijk vindt dat jij alles tot in de puntjes regelt. Het is eigenlijk het toppunt van liefde en vertrouwen. Hij zweeft met je mee in gelukzaligheid, waar de weg ook leidt. Een onbezorgde man, die zich veilig voelt onder de vleugels van zijn vrouw en daar ook alle vertrouwen in heeft.

  Like

  1. Als je het zo bekijkt klinkt het al heel anders. Lief van je. Ach, het ligt ook aan mezelf hoor. Ik ben een regelneef en een controlefreak. Hij is op dat vlak heel gemakkelijk. Vertrouwt me inderdaad 100%.

   Geliked door 1 persoon

 3. Zo herkenbaar! Toen wij naar Nieuw-Zeeland gingen en ik de echtgenoot verweet dat ik de planning helemaal alleen moest doen, ging hij er zich eens mee bezig houden. Het reisbureau had de route al uitgestippeld en de hotels geboekt, we konden zelf beslissen wat we onderweg wilden zien. Wilde hij ineens naar een stad gaan die mijlenver van alles lag, totaal niet op onze route. En dan was hij nog boos ook toen ik hem daarop wees 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Hahaha, mannen!! Maar we zijn dus blijkbaar niet alleen. Dat was algemeen genomen de reactie op Facebook. De mannen laten dat blijkbaar heel gemakkelijk aan hun vrouwen over.

   Like

 4. Zeker herkenbaar hoor, hahaha heb het hier ook, maar dat heeft oorzaken, dus kan ik er rekening mee houden.

  In jullie geval, zou ik eerder advies geven, en aangeven, hoe zit het met de B12 en vitamine D? Misschien te kort aan?

  X

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: